Toshiba Satellite P300 17"

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
NEEO77
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 03 kvě 2009 20:00
Bydliště: NET

Re: re:

Příspěvekod NEEO77 » 21 kvě 2009 12:09

generator3 píše:me se zda ze to rozlišení je dobré..Hlučnost:větráček běží skoro pořád občas se na pár vteřin vypne ale běží potichu(v závislosti na tom co na tom dělás)Teplota:obcas se vice zahriva touchpad a sitovy adapter,jinak se to da..Repraky: nemuzu si stezovat (snad mozna horsi basy).Hry -mam na nem COD2 a MOHAA..(snad jsem ti tim trochu pomohl..)

ahojky vydím,že tento notebook vlastníš a jsi s ním spokojený-vlastním ho taky a je super.jen mi prosím pomož,jak je na boku Slot EX(express card)jak to otevřu??hihi nějak se do toho nemohu dostat-PLS

TA
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 11 čer 2009 00:29

Příspěvekod TA » 11 čer 2009 00:32

majú NB radu P300 samostatnú scrollovaciu zónu na touchpade? Nikde sa to nemôžem dočitať.

generator3
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 24 črc 2008 11:00

Příspěvekod generator3 » 16 čer 2009 16:44

to:NEEO77: Musíš to jakoby vmáčknout dovnitř, je to na pružinku s jištěním... a ono se to vysune...(asi jako když mačkáš tlačítko zapnutí na starých televizorech.)
to:TA :Scrollovací zónu to má na okrajích touchpadu.

tomas.petlach
občas něco napíše
Příspěvky: 5
Registrován: 10 srp 2009 17:01

Příspěvekod tomas.petlach » 10 srp 2009 17:10

Zdravim vsechny. Mel bych na Vas prosbu. Poridil jsem si tento notebook a rad bych si overil par veci. tak za 1. mam doma windows Vista 64 bit tak bych chtel vedet jestli to ma smysl je tam davat. Jestli to necemu pomuze. za 2. kdyz tam dam ty svoje co se stane s temi co je mam na disku? daji se nejak zazalohovat na cd? nebo by bylo uplne nejlepsi tam dat xp? pouzivam notebook hlavne na hry tak me zajima Vas nazor. Diky.

tomas.petlach
občas něco napíše
Příspěvky: 5
Registrován: 10 srp 2009 17:01

Příspěvekod tomas.petlach » 23 srp 2009 18:26

nevite jestli je mozne dat do tohoto notebooku 2 hdd?

LukeB
občas něco napíše
Příspěvky: 2
Registrován: 06 črc 2009 22:43

Příspěvekod LukeB » 17 zář 2009 21:12

druhý disk by tam měl jít, záloha windowsu je popsaná v uživatelské příručce na straně 3-9 a 3-10 :wink:

tomas.petlach
občas něco napíše
Příspěvky: 5
Registrován: 10 srp 2009 17:01

Příspěvekod tomas.petlach » 17 zář 2009 21:26

tak jsem se dival a misto na druhy hdd tam je jenze ta krytka ma nozicky a kvuli nic tam nvejde hdd. Oddelat nejdou. prece to nebudu neodborne pilovat nebo tak. celkem by me zajimalo jak to udelat.

Marra
občas něco napíše
Příspěvky: 10
Registrován: 15 dub 2008 21:46

Příspěvekod Marra » 31 říj 2009 21:51

mam stejnej problem, nejakej napad?

B3!CrAZy
občas něco napíše
Příspěvky: 55
Registrován: 09 říj 2009 22:30

Příspěvekod B3!CrAZy » 20 lis 2009 20:20

a neni moznost nekde sehnat novou krytku bez vymezovacich cudliku? kdyz tam ten prostor je, proc ho nevyuzit? pri nejhorsim by se ty packy musely ubrousit...

tomas.petlach
občas něco napíše
Příspěvky: 5
Registrován: 10 srp 2009 17:01

Příspěvekod tomas.petlach » 20 lis 2009 21:31

ja teda nevim ale podle me je blbost aby se muselo neco upravovat. Ten notebook by mel byt pripraven na to ze nekdo tam ten hdd bude chtit tak a to bez nutnosti cokoli manualne upravovat nemyslite?

B3!CrAZy
občas něco napíše
Příspěvky: 55
Registrován: 09 říj 2009 22:30

Příspěvekod B3!CrAZy » 20 lis 2009 22:08

nad tim samym sme se s bratrancem zamysleli taky..."proc je tam druha pozice na hdd kdyz pro to neprizpusobuji kryt?"..odpoved nevim..

B3!CrAZy
občas něco napíše
Příspěvky: 55
Registrován: 09 říj 2009 22:30

Příspěvekod B3!CrAZy » 22 lis 2009 22:00

vzhledem k tomu ze me predstava druheho disku v nb opravdu zaujala,stravil jsem vikend hledanim na netu jestli existuje nejaky vymenny kryt na ten druhy disk nebo moznost nejakeho upraveni stavajiciho a docela me zarazilo ze zadna takovato moznost neexistuje(doufam ze jen zatim).jedine se odvazit a ty pacicky na stavajicim krytu proste natvrdo odstrihnout klestema nebo ubrousit... :(

tomas.petlach
občas něco napíše
Příspěvky: 5
Registrován: 10 srp 2009 17:01

Příspěvekod tomas.petlach » 23 lis 2009 17:28

nechci mit az moc prehnanou predstavu ale nestratime tim tak nahodou zaruku? je to mechanicka uprava a podle me by nam pak neuznal servis reklamaci?!?!

B3!CrAZy
občas něco napíše
Příspěvky: 55
Registrován: 09 říj 2009 22:30

Příspěvekod B3!CrAZy » 24 lis 2009 02:23

tomas.petlach píše:nechci mit az moc prehnanou predstavu ale nestratime tim tak nahodou zaruku? je to mechanicka uprava a podle me by nam pak neuznal servis reklamaci?!?!


tak pokud je napadne sundat tu krytku a podivat se na ni, tak tu zaruku urcite ztratis :)


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 2 hosti