Toshiba Qosmio F50

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
Akem
píše často
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 27 srp 2008 20:42

Tak k té kvalitě šasi

mě se zdá hodně dobrá (můj pocit), snažil sem se zmačknout výko a LCD v pohodě.

nenašel sem že by něco nelícovalo, jen mě docela mrzí že tu neni žádnej "zámek" na zaaretování výka... prostě se jen zavře a nic ho nejistí.

výdrž baterie testnu zítra.
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

AGO
občas něco napíše
Příspěvky: 60
Registrován: 02 srp 2008 21:21

Příspěvekod AGO » 27 srp 2008 20:56

Takze aka je teda konstrukcia? Je to pevne? Nevrze to? Aky mate proste celkovy pocit co sa tyka kvality spracovania?

Akem
píše často
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 27 srp 2008 21:25

já mám pocit dobrý, nic nevrže a jestli je pevná, jo je to docela pevný... ale nemám s čím posuzovat, v ruce sem měl zatím jen tři notebooky ale můžu potvrdit že tenhle je nejlepší
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.



ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

AGO
občas něco napíše
Příspěvky: 60
Registrován: 02 srp 2008 21:21

Příspěvekod AGO » 27 srp 2008 22:20

No tak potom uz pockam len na vydrz baterky, ale asi pojdem do tohoto NB. Myslite ze sa stale nan caka cca 2 tyzdne, alebo uz to nebude taka dlha doba?

Anonym
občas něco napíše
Příspěvky: 52
Registrován: 09 dub 2008 16:50

Příspěvekod Anonym » 27 srp 2008 22:52

tezko rict, je to novinka. btw. k te pevnosti -- je to v pohode, při porovnání s ntb co jsem mel IFL90 a hp pavilion tak se mi zda nejpevnejsi. Akorat skoda toho zavirani, neni tam zadna zapadka.

Snypy

Anonym
občas něco napíše
Příspěvky: 52
Registrován: 09 dub 2008 16:50

Příspěvekod Anonym » 28 srp 2008 10:03

Snypy to icq na tebe jenejaky divny me vyskocila nejaka ruska Gaila neco z Mainstrase :D ...to asi ty nebudes ne? :D a to sem hledal presne to cislo co mas na strankach :D

Mellcore

PS: s tou podlozkou zalman pri hrani treba Mass Efectu to bude strasne hucet ne?...:(

Akem
píše často
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 28 srp 2008 11:05

nemám registrovanej fraps tak jen foto...


Crysis 1280x800 Max. detaily AA 8x

nehratelné ale pěkné ... ehm... :shock:
Obrázek


Crysis 1280 X 800 Vysoké detaily AA 0x

při troše dobré vůle by to šlo... ale je to hodně trhaný
Obrázek


Crysis 1280 x 800 střední detaily AA 0x

tohle už se vcelku dá
Obrázek


Crysis 1280 x 800 nejnišší detaily AA 0x

to už je v pohodě ale nevypadá to moc krásně...
Obrázek

jsem vcelku spokojenej... ještě dneska testnu BIOSHOCK
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.



ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

Anonym
občas něco napíše
Příspěvky: 52
Registrován: 09 dub 2008 16:50

Příspěvekod Anonym » 28 srp 2008 11:38

jj i sem se trochu sekl, 242-287-884

ohynek
píše často
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 28 srp 2008 12:10

To Akem: Neber to jako že bych se vytahoval nebo tak něco ale já hraju crysis na 1152×864 (teďka si to úplně přesně nevybavuju) na very high vše kromě textur který mám na high a stínů (neni to ta položka co ti dělá ty paprsky ty tam mám) a fps je kolem 19. A to mám slabší sestavu. Píšu ti to proto, že se mi to zdá nějaký divný. Nemáš třeba starý ovladače (já mám 177.92).
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

Akem
píše často
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 28 srp 2008 12:18

Neberu to osobně... :-) to jsou prostě fakta
hoď sem taky fotky a nejlépe z toho samého místa...

ovladače mám 175.90 (to co tam bylo od Toshiby)

neber to osobně ale mě to běhá i na 30 FPS ale to jsou méňě náročná místa tohle je zrovna náročnější... až se dostanu dál tak pošlu fotky z jiných situací ale věř mi že jsem sem mohl hodit obrázky s 30+ FPS :-) ale proč... ???

ještě mě tak napadlo... jakej máš patch? já 1.1.1.5767
můžeš mít lépe zoptimalizovaný... už stahuju 1.2 uvidíme
Naposledy upravil(a) Akem dne 28 srp 2008 13:24, celkem upraveno 1 x.
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.



ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

Castellano
píše často
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 28 srp 2008 12:43

no mně to taky připadá divný. Už jsem si skoro objednal tu F50ku, ale můj druhý kandidát je přesně to, co má Ohynek a tu F50ku jsem chtěl, pže jsem si byl jist, že Crysis na ní musí jít ještě o něco lépe než Ohýnkovi. Tak to zkus prosím tě něják doladit anebo ať to testne ještě někdo jinej. Jinak furt nevím, jestli si musím koupit tu chladící podložku, ty to hraješ s ní? Dále jak je to s prodlouženou zárukou? Nechci, aby mi po dvou letech odešel noťas a já ho mohl vyhodit, pže za opravu dát více jak 10k mi přijde moc.
jinak Ohynek .. nemas nahodou Xpcka? 17ka me fakt laka vic a design X200ky

a ten procesor má teda ten novej 4jadrovej procesor na video anebo to je jen u toho druhyho typu F50

edit: jeste by me zajimalo, co je v tom notasu nainstalovany atd.. jestli jakmile ho dostanu by bylo vhodne preinstalovat system. Jak jsou rozdelene disky.. ? Nechci mit vykon zpomalovan nejakymi zbytecnosti, proto uvazuji o okamzitemu formatu a nasledne instalace.. jak se na to divate? bude to muj prvni notebook

ohynek
píše často
Příspěvky: 111
Registrován: 14 črc 2008 22:34

Příspěvekod ohynek » 28 srp 2008 13:13

Screeny sem snad hodim večer a co se týče fps tak ti taky můžu típnout screen s 30 fps :wink: . Jinak mám patch 1.2.1. A co se týče teploty, tak je jedno jestli hraješ hodinu nebo tři teplota je furt na 80 stupních a ani se nehne. To se mi na tomhle notebooku fakt líbí, že se perfektně chladí. Karta mi běží na 625-1350-800.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64

AGO
občas něco napíše
Příspěvky: 60
Registrován: 02 srp 2008 21:21

Příspěvekod AGO » 28 srp 2008 14:01

No dobre ludkovia...poradte. Toshiba A300-15C alebo F50-108?? Ja nevieeeem. Obe su fajn Toshibky, krasny design, vykonne...no proste neviem. :)

Chcem multimedialny notebook a asi ma to trosku tiahne k tomu Qosmiu...

(a este mi napiste vydrz baterie prosiiiim)

muhaha
občas něco napíše
Příspěvky: 17
Registrován: 02 srp 2008 11:18

Příspěvekod muhaha » 28 srp 2008 15:07

AGO píše:No dobre ludkovia...poradte. Toshiba A300-15C alebo F50-108?? Ja nevieeeem. Obe su fajn Toshibky, krasny design, vykonne...no proste neviem. :)

Chcem multimedialny notebook a asi ma to trosku tiahne k tomu Qosmiu...

(a este mi napiste vydrz baterie prosiiiim)


toshibu bych si nekoupil ,ségra má a300 a ani na blbej film se nepodiváš,protože sse ti to všude leskne... zapatlané uplně všude. A ruku na srdce? Ty to budeš čistit po každým používání?? A ty toshiby maj tak strašně levnej desing až je to skoro do breku :)

AGO
občas něco napíše
Příspěvky: 60
Registrován: 02 srp 2008 21:21

Příspěvekod AGO » 28 srp 2008 16:28

Leskly design mi nevadi vobec a s Toshibami mam vyborne skusenosti. Verim ze ten design nie je taky lacny. Toshiba ma dobre meno a nemyslim si ze by ho riskovali vyrobou celej serie notebookou s nekvalitnym spracovanim...


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 6 hostů