Toshiba Qosmio F50

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
dolph
občas něco napíše
Příspěvky: 83
Registrován: 01 úno 2009 20:48

Příspěvekod dolph » 06 úno 2010 13:40

tu vrtulku asi nedopasuješ.alespoň né z obyčejného větráčku-lopatky se z jedné strany směrem od středu k okrajům rozšiřujou,vypadá to jako taková malá turbínka.

každopádně ten ventilátor i s takovým plastem okolo je samostatný díl.prišroubovaný na 2 šroubky a drátky klasická koncovka zapíchnutá do desky.se zbytkem chlazení nemá nic společného,je to prostě samostatný díl,takže to snad nějak šílený balík nebude.

nevím jak moc jsi šikovný v elektronice,ale pokud jsi už úspěšně kuchnul pár noťasů,PC,dvd přehrávačů apod. tak výměnu zvládneš sám a myslím,že když obvoláš pár servisů,nebo prodejců toshiby,tak ti ten ventilátor snad někdo pošle...
Qosmio F50-108

elnino
občas něco napíše
Příspěvky: 10
Registrován: 22 črc 2009 18:49

Příspěvekod elnino » 09 úno 2010 11:05

No páni tak F50-125 frčala žiaľ na RMA. Už dávnejšie som tu spomínal to, že mi pri štarte často nenabiehal LCD. Zaniesol som to teda do predajne, a tam mi hneď povedali, že je to zlá doska. Takže si chvíľu počkám, kým to vymenia.
Ak by ste mali niekto podobný problém, viete v čom je pes zakopaný.

A tú LAN ani Fn sa mi pod W7-64 nepodarilo rozbehať. Sieťovú kartu vôbec nenájde, a Fn tlačko funguje iba na + a čísla. Na zapínanie WiFi, BT, či zmenu jasu, som bez šance.

vojooo
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 11 úno 2010 16:48

bateria displej

Příspěvekod vojooo » 11 úno 2010 16:54

zdravim , mam toshibu qosmio f50 cca rok a pol a uz ma celkom zacina .... na zaciatku som bol spokojny ale postupne zacinal blikat display baterka sa chovala tiez sem tam dost divne o koliecku na hlasitost hovorit snad nemusim je cele osuchane a furt sa zasekava .... kazdopadne ten displaj som niekedy preluskol ale potom to zmizlo uz som bol s tym aj v servise ale ako naschval to prestalo, kazdopadne po pol roku mi zacal blbnut adapter asi tam nieco odislo a notebook sa nenabijal, tak som vyreklamoval novy, den frcal v pohode a zrazu sa presttala nabijat bateria a navyse po chvili zacal z notebook vychadzat odporny smrad ,nieco ako spalena umela hmota samotny chod notebook bol v pohode az na tu bateriu , ked som ju vybral smrad sa najviac siril z oblasti konetora v pocitaci kde je baterka napojena , oco elektro technik hovoril ze to pachne jak spaleny plosak ... zajtra to idem rreklamovat tak by som chcel vzhladom k displayu najradsej cely novy kus ... heh tak ake su vase nazory ako by to mohlo dopadnut :PP

Castellano
píše často
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 13 úno 2010 22:18

tak jsem si nahrál Windows 7 Professional a mám problém s tím, že mi jde obyčejný zvuk, i přestože jsem stáhl nejnovější ovladače Realtek. Dále nevím, kde se přepíná grafické zobrazení Aero, připadá mi, že notebook je v ořezaným režimu.. díky za radu

domnívám se, že je to tím, že DOLBY CONTROL CENTER nemá podporu pro WIN 7 .. vistáckej nainstalovat sice jde, ale zvuk je lepší, když je to vyplý
Toshiba Qosmio F50-108

javak810i
guru
Příspěvky: 1308
Registrován: 03 črc 2009 16:34
Bydliště: Roztoky u Prahy

Příspěvekod javak810i » 14 úno 2010 09:38

Mám sice X300, ale dolby control mi v pohode (vlastne vse) jede na Win 7 ultimate 64bit.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2

Castellano
píše často
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 14 úno 2010 14:08

ten Realtek jsem už celkem vyřešil, není už nejhorší, ale Dolby mi furt připadpá, že to není ono.

Kdes ho stáhl? Já na Toshiba stránkách, bylo psané pro Visty 32-bit, ale na sedmičkách jde normálně. Ty máš verzi přímo pro Win 7?
Toshiba Qosmio F50-108

javak810i
guru
Příspěvky: 1308
Registrován: 03 črc 2009 16:34
Bydliště: Roztoky u Prahy

Příspěvekod javak810i » 14 úno 2010 17:33

Jop
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5

3DMark Fire Strike - 3519 Bodů

Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2

Castellano
píše často
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 14 úno 2010 20:35

mno tak bys třeba mohl hodit odkaz :)
Toshiba Qosmio F50-108

Castellano
píše často
Příspěvky: 265
Registrován: 11 srp 2008 22:01

Příspěvekod Castellano » 14 úno 2010 20:43

mno tak bys třeba mohl hodit odkaz :)
Toshiba Qosmio F50-108

promio
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 12 lis 2009 18:13

FN

Příspěvekod promio » 18 úno 2010 01:57

zdravim chci se optat mám problém s klávesou FN když zmáčknu je okamžitej reset ,,, jak se jmenujou ovladače na to nebo jak to vyřešit ???? předem díky

Dral
občas něco napíše
Příspěvky: 8
Registrován: 19 úno 2010 01:33

Příspěvekod Dral » 19 úno 2010 01:41

Klávesa FN se už vyřešila mnohokrát , musíš si přečíst pár stránek zpátky ...

Já bych se chtěl zeptat, těch co už rozebírali notebook kvůli čištění, estlik by mohli nafotit jak to rozebíraj, páč jsem se o to pokoušel podle Vašich návodů a pohořel jsem nad tím, že jsem nemohl dostat od sebe zadní část ntb ...

dolph
občas něco napíše
Příspěvky: 83
Registrován: 01 úno 2009 20:48

Příspěvekod dolph » 20 úno 2010 17:48

popisoval jsem to o ztránku zpět...
mně to šlo taky dost těžce rozcvaknout-zejména část pod displejem.musíš s tím různě kroutit a postupovat z obou stran současně.nic mi neprasklu ani jeden jazýček,ale chce to klid a přiměřenou sílu...

šroubky jsou jen zezadu,pod ramkami a pod klávesnicí pak už nic...
Qosmio F50-108

Dral
občas něco napíše
Příspěvky: 8
Registrován: 19 úno 2010 01:33

Příspěvekod Dral » 21 úno 2010 02:11

No já mám docela strach že tam něco zlomím ... a ty 2 šroubky pod displejem jsou na co? A pod Ramkama žádný šroubky nemám :/

dolph
občas něco napíše
Příspěvky: 83
Registrován: 01 úno 2009 20:48

Příspěvekod dolph » 21 úno 2010 13:34

ty šroubky pod displejem.....ty jo,teď si nejsem jistý.....já jsem je každopádně měl vyšroubované...rozdělával jsem i displej(blikal)....,ale mám takový pocit,že se to rozdělilo u té stříbrné lišty...,ale jistý si úplně nejsem.


a ten šroubek pod ramkou-myslej sem tím pod krytem ramky...,ve skutečnosti je někde v prostoru pro ramky.
Qosmio F50-108

superrman
občas něco napíše
Příspěvky: 7
Registrován: 09 srp 2009 14:11

Příspěvekod superrman » 22 úno 2010 09:03

ten muj display je uz uplne ko.. respektive kontakt no:) snad kazdych 10 minut nekolikrat zaviram a otviram notas, aby mi jel display.. pricvakavam tam kolicek:D a stejne furt blika a nasledne po chvilce vypne uplne.. ale ja se k reklamaci proste nemuzu odhodlat nepreziju to bez pc takovou dobu a nemam zadnou nahradu:X .. a jinak jojo to souhlasim, kolecko na volume se ze tribrne lestenky promenilo na cernou osoupaninu a umi se obcas zaseknout.. ale s baterkou ani adapterem nastesti problem nemam.. aspon neco.. jinak to stribrne lemovani uz taky docela osoupane a to mi notas vetsinu casu proste jen lezi na stolku.. zvuk je strasny, teda hlavne po pripojeni 5.1 genius hometheater.. notas za takovy prachy by uz mohl byt schopny pripojeni samostatne subwoofer/central, front, rear repra.. a ne jen sluchatka a mikrofon.. i mp3 hraje lip./


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 10 hostů