Toshiba Qosmio F50

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
captforest
občas něco napíše
Příspěvky: 75
Registrován: 25 led 2009 16:33

Příspěvekod captforest » 21 lis 2010 13:56

To Zdeny: na laptopvideo2go jsou modifikovane .inf soubory. zkousel jsem ovladace 261.00 a sly. ale 260.99 stazene primo od nvidie a s pouzitim inf souboru z laptopvideo nesly.klasika:nenalezen kompatibilni hardware...

LosKarlos
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 10 led 2010 13:05

Příspěvekod LosKarlos » 21 lis 2010 23:17

roman2277: To se teda ohromně pleteš. Novej COD je dobrá hra a šlape jak hodinky. Stačilo nahrát nové ovladače 261.00 z laptopvideo2go a nainstalovat ty patche co se objevily hned po vydání hry. Po tom patchi všechno sekání okamžitě mizí a není problém to hrát na tomto notesu na vysoké nebo nejvyšší detajly. Jen si človek musí umět poradit. A neříkám to proto, že jsem nějakej úchyl do COD ... rád si zahraju i BF BC 2 po netu, ale je pravda, že tam to jde s FPS už poměrně víc dolů.

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10672
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 24 lis 2010 09:24

Ha,ha...oproti CoD 4 a CoD 6 to byl při vydání nedodělaný paskvil.Museli to zachraňovat narychlo vydanými patchi apod.Infinity Ward naproti tomu vydává vždy jen hotové optimalizované hry.TA jsou stále jen "druhá" liga.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

LosKarlos
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 10 led 2010 13:05

Příspěvekod LosKarlos » 24 lis 2010 22:55

Tak když je COD : BO tak nedodělaný paskvil ..... proč teda na MW vyšlo sedm patchů a na MW 2 taky hodně jen tam už o nich nemam takovej přehled protože se instalovali automaticky přes steam. A bohužel pro tebe už Treyarch není druhá liga, protože IW v podstatě zaniklo s odchodem těch největší borců k EA.

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10672
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 25 lis 2010 18:55

Hm..jenže si pleteš single a multiplayer.Ale je to vcelku jedno,chleba levnější nebude.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

LosKarlos
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 10 led 2010 13:05

Příspěvekod LosKarlos » 25 lis 2010 21:47

Problém s lagy, kdy se to nedalo hrát byl ale právě v multiplayeru a o tom jsem se proto bavil. Ale máš pravdu, mě už to taky nebaví .... tím bych to ukončil.

Tazz7
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 27 lis 2010 16:06

Příspěvekod Tazz7 » 27 lis 2010 16:21

Zdravím.Jsem tu nový a potřebuji poradit.Již rok vlastním TOSHIBA Qosmio F50-125 a nedávno nastal problém.Nejde mi web kamera a mikrofon.Nevíte v čem může bít problém?U kamery svítí modra led dioda,což asi značí že zaplá.Obraz naskočí tak na 3 sekundy a pak je tma.Děkuji za rady

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10672
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 28 lis 2010 15:12

Servis.Pravděpodobně hardwarová závada.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

LosKarlos
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 10 led 2010 13:05

Příspěvekod LosKarlos » 29 lis 2010 00:40

Zkus znova přeinstalovat ovladače. Ty by měli bejt na oficiálních stránkách. V tom nejhorším případě přeinstaluj znova OS a notebook použije ty, co tam jsou už daný.

CocacolaCompany
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 17 pro 2010 16:06

problem

Příspěvekod CocacolaCompany » 17 pro 2010 16:09

Taky mám teď s timto notebookem jeden problém. Po kontrole disku se mi nechce spustit OS (W7 64 bit) a tak ho chci přeinstalovat. Ovšem v momentě, kdy mi má naskočit úvodní obrazovka s výběrem jazyka a rozložením klávesnice se na monitoru objeví pouze šedá obrazovka. Mám pocit, že mi odešel HDD dá se nějak zjistit, že je problém právě v HDD? (ntb už není v záruce a nechce se mi platit 500kč nebo kolik chtějí za diagnostiku)
Díky

Dral
občas něco napíše
Příspěvky: 8
Registrován: 19 úno 2010 01:33

Příspěvekod Dral » 20 pro 2010 12:06

Nevíte jak vyřešit instalaci nového ovladače na grafiku? Furt to háže error, že nemůže být nainstalován. Mám Win 7 64bit
"Tento ovladač nemohl najít kompatibilní HW grafiky"

Akem
píše často
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 21 pro 2010 15:54

Musíš mít origo ovladače od Toshiby a nebo ty ovladače upravit a "přinutit systém" aby je nainstaloval. Tím že sám vybereš zařízení
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

Dral
občas něco napíše
Příspěvky: 8
Registrován: 19 úno 2010 01:33

Příspěvekod Dral » 23 pro 2010 00:51

Na stránkách toshiby maj dost zastaralé ovladače na grafiku a tu druhou možnost nechápu, rozviň to pls :)

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10672
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 23 pro 2010 14:48

Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10672
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 30 pro 2010 10:26

Musíš stáhnout ovladače z laptopvideo2go s upraveným INF souborem a poté rozbalit do nějaké složky,ale neinstalovat! Nejdříve v té složce musíš vyměnit oríginální INF za ten upravený.A potom už můžeš v klidu pokračovat v instalaci.A je to.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 30 pro 2010 19:28, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 0 hostů