Toshiba Tecra R-10
Toshiba Tecra R-10
Dobrý den, ctěl bych se zeptat jestli ma pevne sasi , kolik presne hodin vydrzi, jak hluci vetraky a jestli je v hodna na kazdodeni prenaseni. Diky za odpovedi.
Pevnost sasi za vela nestoji obzvlast displej,hlucna je pomerne dost a vydrzi v pohode vyse 4h(Max. je cca. 5h ale to uz fakt natom nic nerobyt , mat stiahnuty jas a vsetko podtaktovane)
Inac aj lacnejsie A10 a M10 su na tom co sa tyka pevnosti a hlucnosti podstatne lepsie ale zase su podstatne tazsie...
Inac aj lacnejsie A10 a M10 su na tom co sa tyka pevnosti a hlucnosti podstatne lepsie ale zase su podstatne tazsie...
Pokial hladas nieco tyche a velmi odolne pozri si ThinkPad R400 ma podstatne lepsie sasi,chladenie,vydrz a touchpad ci klavesnicu...
Ale zase ma IGP grafiku(MHD4500) a iba 2( 1 pre firmi) roky zaruku v zaklade (samozrejme sa da rozsirit na 4 roky)
Ale zase ma IGP grafiku(MHD4500) a iba 2( 1 pre firmi) roky zaruku v zaklade (samozrejme sa da rozsirit na 4 roky)
Naposledy upravil(a) polo dne 04 dub 2009 22:35, celkem upraveno 1 x.
tecra R10 sa uz riesi tu http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=15843 takze lock.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“