Toshiba L300 15.4/T3400/DVD±RW/250GB/2+1G/cam/VHP
máte s tímto notebookem nějaké zkušenosti? je spolehlivý? je tichý ? byli s ním zde na foru nějaké problémy atd..
chystám si ho koupit a tak se ptám abych měla 100% jistotu že je dobrý a tichý -děkuji
Toshiba L300 15.4/T3400/DVD±RW/250GB/2+1G/cam/VHP
Ahoj takže mi tento notebook dnes přišel a mám na vás pár dotazů - po spuštění atd.. jsem si všimla že větráček vydává divný zvuk (nevím jak to popsat -takové malé bzučení-nevím) trošku fouká a když dám ucho blíž tak jakoby i píská(nejspíše je to nějaká vlastnost větráčku nebo tak něco) .Mohli by jste mi poradit jak se s tím vypořádat(jinak je pc úplně skvělý) není na notebooku nějaká klávesa na ztišení či vypnutí větráčku? nebo nějaký program? větráček totiž někdy takhle řve a někdy je zase úplně tichý jakoby se větráček vypnul nebo ztišil-nevím. Také dost klapou hlavičky u hdd (na ty mě napadá jen program hd tune pro )
předem moc děkuji za pomoc
předem moc děkuji za pomoc
S vetrakem asi nic neudelas. Kdyz jsou v notebooku vyssi teploty, tak se rozjede a kdyz se teploty snizi, tak zase stichne. Dela to vetsina notebooku.
U HDD by mohlo jit nastavit AAM, to by mohl umet nastavit program Speedfan nebo UBCD po nabootovani z vypaleneho CD. Uplne bezhlucny ale nikdy nebude.
Edit:
S vetrakem pockej na radu od nejakeho vlastnika Toshiby.
U HDD by mohlo jit nastavit AAM, to by mohl umet nastavit program Speedfan nebo UBCD po nabootovani z vypaleneho CD. Uplne bezhlucny ale nikdy nebude.
Edit:
S vetrakem pockej na radu od nejakeho vlastnika Toshiby.
Naposledy upravil(a) zivan dne 20 dub 2009 13:38, celkem upraveno 1 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
právě že to s teplotami ani nijak nesouvisí-větráčky se rozhučí a rozbzučí při restartu pc-načítání -pak se zase stiší ale ne uplně(zůstává ten divný zvuk-hučení mi nevadí ) ale ten druhý zvuk je vážně protivný .Pak třeba po 15 min z ničeho nic ten zvuk je pryč- přestal se točit větráček nebo se točí slabě -nevím - vážně nato nění žádná klávesová zkratka či program? díky
zdravim, viete mi niekto povedat, aky je toto notasek? ci sa oplati kupit ho?
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =OR1022665
dakujem
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =OR1022665
dakujem
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“