Zdravím,
řeším teď záhadný problém. Už asi 1,5 roku mám notebook Toshiba A200 1S9, a teď asi posledních 14 dní se mi stává, že z ničeho nic v prostředí windows vista zamrzne (při běžné práci - internet přes wifi, office), objeví se modrá smrt a restartuje se, někdy notebook musím vypnout já, někdy se i stane, že se modrá smrt neobjeví a notebook pouze zamrzne a musí se "natvrdo" vypnout (udělá to aspoň 2x denně, třeba i dvakrát po sobě). Když se tento problém objevil, tak jsem zformátoval disk a přeinstaloval windows vista a problém přetrvával, zkoušel jsem i různé testy HW a ty neukazovaly žádná problém. Notebook je v úplně původní konfikuraci, akorát už asi rok je tam přidaný 1 modul RAM 2GB - ten by měl být podle všeho v pořádku.
Nevíte někdo v čem by mohl být problém?
Mockrát děkuji za odpověď.
Porucha Toshiba A200 1S9 - pravidelně modrá smrt a restart
Porucha Toshiba A200 1S9 - pravidelně modrá smrt a restart
Lenovo ThinkPad T420i
Pri BSOD to vypisuje nejake informace. Mas to vyfocene nebo poznamenane?
Muze to byt HW problem, ale i problem noveho ovladace, ktery jsi tam nacpal i pri reinstalaci
Muze to byt HW problem, ale i problem noveho ovladace, ktery jsi tam nacpal i pri reinstalaci
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
mám to vyfocené: http://leteckaposta.cz/116589237
Je zajímavé, že se to někdy nestane třeba celý den.
Je zajímavé, že se to někdy nestane třeba celý den.
Lenovo ThinkPad T420i
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“