Toshiba Satellite A100-785
Toshiba Satellite A100-785
Zdravim,sem novy clen na foru.Koukal sem na jednotlive zkusenosti majitelu ale bohuzel sem nenasel info no tento typ notebooku Toshiba.Take sem koukal sem po ruznych recenzich a vzhledem k cene za kterou je nabizen (cca 24000)se mi velice libi a proto bych rad nazor nekoho kdo ho treba ma nebo vi jak na tom je po strance mechanicke vydrze, technicke vybavenosti,vlastne celkove zivotnosti.Potrebuji ho do podnikani takze bude plnit funkci diare,prehravace filmu a DVD,vypalovani,prace v textovych a kabulkovych programech,v internetu,obcas nejaka ta hra
.Predem diky za odpoved.

Jako ja si to tu prochazel,ale nikde se nepise jaka je mechanicka a technicka zivotnost,coz by me docela zajimalo,protoze spousta znamych mela notebooky vic v servisu nez u sebe.Meli problemy jak s zivotnosti komponent tak i s zivotnosti samotneho sasi.Proto me zajima jak je na tom tato modelova rada.
ked chces odolny notebook a nechces mat notebook dlho v servise tak nemozes pozerat notebook za 25tisic aj s danou. ten notebook je cisty plast a navyse tenky, o tom sa tu uz pisalo. niekto ho rozbije za rok a niekomu moze vydrzat aj viac ako 3 roky. kolko percent A100viek skonci v zaruke v servise a este k tomu rozpis zavad ti tu tazko niekto napise.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“