Nefunkční ECO tlačítko
Nefunkční ECO tlačítko
Ahoj, vlastním TOSHIBU A500-1C0 a z ničeho nic, přestalo fungovat dotekové tlačítko pro eco ultility nad klávesnicí. Ostatní tlačítka např: na zvuk fungují. Jenom eco dotekové tlačítko ne. Čím to může být? jak problém vyřeším?
Díval jsem se na stránky výrobce a má to tam nějaké zmatené a v sérii A500 nemaj na výběr můj model 1C0...
Navíc jsem zjistil, že není nefunkční jenom eco tlačítko ale i všechna ostaní doteková tlačítka např: pro zapnutí/vypnutí touchpadu. Fungují jenom tlačíteka na hlasitost. Proto, nevím ani jaký přesně ovladač stáhnout. Můžete mi prosím poradit?
Navíc jsem zjistil, že není nefunkční jenom eco tlačítko ale i všechna ostaní doteková tlačítka např: pro zapnutí/vypnutí touchpadu. Fungují jenom tlačíteka na hlasitost. Proto, nevím ani jaký přesně ovladač stáhnout. Můžete mi prosím poradit?
Hm... zajímavé, že to tam nemaj. Ale nevadí, použij jiný model, bude také fungovat (např: 13C). Bohužel nevím zcela přesně jaký je ten ovladač, co ovládá ta dotyková tlačítka, ale zkusil bych ten s názvem Eco Utility. Stejně tak se hodí i upgrade BIOSu.
Toshiba Tecra M10: C2D, NVS 150M
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“