Satellite P200D-11L

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 20 úno 2008 21:07

Calix, zdravím, tak to jsem nezkoušel, bude to asi driver Hotkey stačí stáhnout z modelu PSPB6 - na vše je třeba driver, z instalace XP zavede pouze standardní možnosti klávesnice právě pro funkce XP. Zkus to a dej vědět, rádi se tu přiučíme.

Kapr73
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 27 led 2008 12:25

Příspěvekod Kapr73 » 22 úno 2008 15:26

Zdravim,
predem bych chtel podekovat uzivatelum Mouse a Mivlak, take diky jejich odpovedim v tomto threadu jsem nakonec sel do P200D.
Co se tyce podsviceneho touchapadu z diskuze na predchozi strane, je opravdu na modelu P200, nejspise vsak jen na variantach s chipsetem intel (zrejme dalsi vec, na ktere bylo potreba usetrit).
K P200D jsem zakoupil nejake to prislusko, takze kdo bude chtit poridit tento batoh HP - Toshiba se do nej vleze, ale je to jiz na hranici vnitrnich rozmeru tohoto batohu.
Pak jsem si poridil tento hlinikovy podstavec Cooler Master, pri nejmensim uhlu rozevreni vsak ntb prepadava dozadu, pri vetsich uhlech uz nema tendence prepadavat, cely podstavec s ntb se vsak ponekud houpe.
K otazce pritomnost A2DP profilu BT - s dodavanymi ovladaci Toshiba BT stack driver jde zvuk pekne do mych A2DP sluchatek Philips SHB6100.

biker
občas něco napíše
Příspěvky: 23
Registrován: 15 srp 2007 09:29

Příspěvekod biker » 24 úno 2008 10:27

zdravim vsechny priznivce P200D 11L,
po dlouhem rozhodovani jsem nakonec vybral na svuj stul tento model.
Pri pokusu o downgrade OS na XP jsem nejdrive pozorne procetl toto vlakno. Po dlouhych a nervydrasajicich chvilkach kdy jsem se snazil stahnout ze stranek toshiby pozadovane drivery(rychlost downloadu desna) jsem konecne mel na HDD vse potrebne dle mouseova navodu.
Vsechno jsem nainstaloval v pohode, vsechno funguje. Jedine co se mi nepodarilo je "sběrnice SMbus". At delam co delam driver pro sběrnici SMbus se mi nedari nainstalovat.
Muze mi nekdo rict presne umisteni tohoto ovladace, nebo mi ho primo poslat na smallmorpheus@gmail.com nebo na ICQ 243412669

diky vsem co pomuzou :wink:

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 25 úno 2008 00:53

Tak ještě jednou: SMBUS - (Tento počítač-ovládací panely-systém-správce zařízení-systémová zařízení-ATI SMBUS (budete tam mít místo toho otazník)). Dvakrát nato kliknete objeví se vlastnosti, dáte ovladač- aktualizovat ovladač - průvodce aktualizací - dáte "nyní ne" a další, instalovat ze seznamu či daného umístění - (dáte "procházet") najdete umístění adresáře ATI (tam kde jste ho rozbalily) - Support - "7-11_xp32 - SBDrv - SMBUS a dáte OK. a ono se to nainstaluje. Mimochodem se nejedná o samostatný ovladač na sběrnici SMBUS, ale o instalační informace a katalog zabezpečení (prostě jen navede cestu co má kde dělat). OK?
pozn.: vše je v driveru ATI.

biker
občas něco napíše
Příspěvky: 23
Registrován: 15 srp 2007 09:29

Příspěvekod biker » 25 úno 2008 11:09

asi jsem se spatne vyjadril. Umim nainstalovat ovladac rucne :wink:
Jde o to ze pozadovany soubory nemam.
Stahl jsem display driver ze stranek toshiby pro model P200 (PSPB6) na XP, ktery jsem v pohode nainstaloval ,ale soubory pro sběrnici SMbus , tam proste nemam. Pro upresneni jde o driver Verze 8.413.3
V zachvatu zoufalstvi jsem jeste stahl display driver pro model P200D na visty, presne Verze V8.383.1.1 ,jestli nahodou tam nenajdu pozadovane soubory. nenasel :D

Prosim o presnou informaci o ovladaci display driver ktery pozadovane soubory obsahuje. A nebo o zaslani potrebnych souboru pro SMBus, co z by bylo asi to nejednoduzsi a nejlepsi reseni.

dikes

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 25 úno 2008 20:52

Proboha, proč to co píšu nikdo pořádně nečte! Driver ATI je správný, vše tam je. Tak kdo neumí hledat, tak mu to pošlu viz.výše v diskuzi adresa. OK?

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 25 úno 2008 21:11

Tak nevím co ještě k tomu dodat.


Nebo ještě lépe: stáhněte si to z oficiálních stránek od ATI - a to pouze drivery na chipset!!! http://game.amd.com/us-en/drivers_chipset.aspx
Naposledy upravil(a) mouse dne 26 úno 2008 00:36, celkem upraveno 4 x.

biker
občas něco napíše
Příspěvky: 23
Registrován: 15 srp 2007 09:29

Příspěvekod biker » 25 úno 2008 23:03

tak ted si pripadam jak madar. Stahoval jsem primo ze stranek toshiba, presne dle tveho navodu a presne podle tvych slov "hlavně display driver Ati (přímo ze stánek Toshiba - nikde jinde to nestahujte"

Nicmene dekuji za tvou reakci snad uz to bude to pravy :wink:

weller
občas něco napíše
Příspěvky: 51
Registrován: 10 led 2008 11:44

Příspěvekod weller » 26 úno 2008 08:25

modnuty nejaktuálnější ovladače ATI z 22.1.08 upraveny pro notebooky http://www.driverheaven.net/modtool/
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1

biker
občas něco napíše
Příspěvky: 23
Registrován: 15 srp 2007 09:29

Příspěvekod biker » 26 úno 2008 11:27

Pouzil jsem jsem ten prvni odkaz nez ho mouse prepsal a uz to funguje.

mouse: dekuji za trpelivost :wink:

BTW: jaky je rozdil mezi temi ovladaci? ma pro mne smysl instalovat novejsi ovladace? notebook pouzivam jen na praci - corel draw, corel photopaint, PSPad. Sem tam si pustim nejakej film. Hry nehraju.

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 26 úno 2008 21:40

Nemá smysl instalovat nový ovladač od Ati, catalysty jsou upravovány Toshibou pro daný typ NB (nebo sérii) takže to co stáhnete ze stránek Ati nemusí na 100% fungovat, ale kdo chce nechť to vyzkouší a dejte vědět, rádi se tu přiučíme.

Biker: původní odkaz na driver jsem raději smazal - no pro jistotu - na tyto stránky chodí i méně zkušení a mohli by si to vyložit, že tam můžou instalovat vše od ECS, a bůhvíco tam bude za 14 dní. Pokud to však funguje - tak to tam snad můžem dát - znovu ne? Ten co tam je je přímo od Ati a taky by to mělo fungovat. Rád přijmu i vaše postřehy z instalací XP, jelikož mám jen zlomek času se v tom hrabat.

S pozdravem

mouse

Elo
občas něco napíše
Příspěvky: 5
Registrován: 30 led 2008 13:27

Příspěvekod Elo » 08 bře 2008 08:23

Mel bych dotaz. Vysela nova verze biosu tak jsem si ji pekne stahl a ted koukam ze jsou tam dva rary s instalaci 32 a 64bit. Docela by me zajimalo ktery vybrat usuzuju ze je to podle vist ale radsi se zeptam.

JSpalek
občas něco napíše
Příspěvky: 89
Registrován: 11 led 2008 21:23

Příspěvekod JSpalek » 09 bře 2008 16:28

Usuzuješ správně, esli máš Visty 32bitové, zvol verzi 32 :wink:
Akorát jsem dnes bios flashoval, dopadlo to dobře. Flashnul jsem ho doporučeným způsobem rovnou pod Windows.
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP

biker
občas něco napíše
Příspěvky: 23
Registrován: 15 srp 2007 09:29

Příspěvekod biker » 10 úno 2009 22:59

omlouvam se ze ozivuji stare tema, ale zdalo se mi zbytecne zakladat nove. Prosim muze nekdo me LAME vysvetlit jestli se daji k P200D 11L pripojit 5.1repro a pripadne jakym zpusobem?
Nebo me prosim nekam nasmerujte kde se to doctu.
thanks

xdedek
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 01 bře 2009 19:36

Jas displaye

Příspěvekod xdedek » 01 bře 2009 19:43

Zdravím, tak patřím taky mezi uživatele, keří maj NTB Toshiba P200D - 11L a nainstaloval si XP Pro.
jenže tak nějak stále řeším ovladače, po dlouhém lámání si hlavy, se mi podařily všechny ovladače nainstalovat, akorát wifi nejede, SM Bus (chci upozornit, že v aktuálních ovladačích vážně není, našel jsem nakonec ke stažení zip s těmato driverama na nějakým Italským fóru), ale to jen odbočuju.
Důležitější problém je ten, že nejde nastavovat jas displaye, což mi dooost vadí, před nainstalovanejma ovladačama na grafiku jel jas na minimum, a po nainstalování jede na maximum... i když před bootem nastavím jinačí, po načtení XP a "změně! rozlišení při spouštění přihlašovacího okna se jas zesílí stejně vždy na maximum..
Nevíte někdo co s tím??
Díky moooc.


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 11 hostů