Příspěvekod JSpalek » 11 led 2008 21:33
Zdravím, koupil jsem tento notebook, je za slušnou cenu a poskytuje poměrně dobrý výkon.
Instalace Vist proběhla perfektně, vše funguje slušně, připojení k netu bylo zcela automatické ihned po zasunutí kabelu, žádné nastavování...Výdrž zatím nejsem schopen posoudit, jedu na adaptér. LCD je kvalitou velice slušné, přibližuje se ke stolním modelům. Připojení externího LCD proběhlo taktéž bez problému, počítač si sám nastavil vysoké rozlišení, nebylo potřeba nic nastavovat. Visty nabíhají pomaleji než XP, vypadají lépe. Je však potřeba se s nimi naučit. Notebook je možné nastavit na slabší výkon s úsporou baterie, či rovnováhu a nebo vysoký výkon, čímž dojde ke snížení kapacity akumulátoru. Display lze nastavit jen jas v několika úrovních. Plasty jsou kvalitní, nepozoruji žádné prohýbání či vrzání. Klávesnice je ok.
Nicméně mám jeden problém, který jsem pozoroval už u stejného modelu v jiném obchodě, kde ho měli puštěný. Po několika minutách či hodinách provozu dochází k zinvertování barev a pár řádek bliká. Vše jinak funguje dál, jen ten obraz je rozhozený. Pomůže restart. Zkusil jsem stáhnout nové ovladače grafiky od Toshiby, instalace bez problémů. Zatím po pár hodinách provozu mi to znovu neudělalo,ale chce to delší testy. Nemá s tim někdo zkušenosti? Vola jsem do servisu, kde by případně vyměnil grafiku.