Problem vetranie ?

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
KN33
občas něco napíše

Problem vetranie ?

Příspěvekod KN33 » 25 úno 2008 15:10

Mam notebook Toshiba Satellite M70-193, uz asi 1.5 roka a v poslednej dobe zacina vetrak hucat (dokonca som pocul bzucave zvuky :)) aj pri prezerani textovych suborov, uplne nepochopitelne, alebo pri hrani nejakej hry ako keby nestihal chladit procesor a hra zacne sekat...

Pravdepodobne to bude zapraseny vetrak, lenze notebook som este nerozoberal, a servis nemam zrovna najblizsie od domu. Tak som chcel vediet ci staci odsrobovat spodny kryt a trosku to tam precistit alebo sa do toho nemam pustat a radsej to zaniest do servisu, poradte ak mate skusenost :)

noodles222

Příspěvekod noodles222 » 26 úno 2008 12:38

niekde som videl presne cely postup aj s fotkami ako sa to robi, vyuziva sa stlaceny vzduch v spreji alebo len utierka, viem ze je to na stranke www.notebookreview.com ale presne kde neviem, skus to tam vyhladat.. ale zrejme staci len odsrobovat spodny kryt na vetraku dole a prejst to handrickou, s tym stlacenym vzduchom by si mohol nieco odpisat...

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“