Satellite A210-1AP

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 05 dub 2008 23:29

protože pro člověka který nevyužije 4GB nemá 64b systém žádný přínosa tím spíš je na něm zatím problém s některými ovladači...
Jinak ale prý stačí si sehnat instalační medium Visty 64b a při instalaci zadat licenční číslo, které jsi dostal ke své 32b variantě...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Josh87
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 05 dub 2008 23:03
Bydliště: Brno

Příspěvekod Josh87 » 06 dub 2008 00:02

Yep.. děkuji :-), kupodivu jsem se to už tak nějak dočetl na foru.. A po dlouhem mozkovem hloubani a dloubani.. jsem dosel k tomu, ze mi bude nakrasno stacit 3 GB RAM (800 MHz) :-)



EDIT: 1 GB RAM (667MHz) + 2 GB RAM (800 MHz)

sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 06 dub 2008 08:18

Oproti 2GB to má výhodu tu, že pokud budeš chtít do budoucna ramku navýšit tak ti stačí koupit jen jeden 2GB modul a máš rázem 4GB...
T420, X31

Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

polo

Příspěvekod polo » 06 dub 2008 09:06

Co 800Mhz RAM ?

Camo
guru
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 06 dub 2008 12:49

naprosto zbytečné kupovat 800 MHz, stačí 667 a víc stejně nevyužije...
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

polo

Příspěvekod polo » 06 dub 2008 13:06

Ja len ze on nieco take spominal a niektore chipsety to vobec nezoberu a ine podtaktuju...

Josh87
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 05 dub 2008 23:03
Bydliště: Brno

Příspěvekod Josh87 » 06 dub 2008 13:32

Camo píše:naprosto zbytečné kupovat 800 MHz, stačí 667 a víc stejně nevyužije...


Promiňte, ale řekl bych že velice dobře vím, jaký budu mít záběr na PC a kolik jeho možností využiji, bohužel pro Vás nejsem běžný "spotřebitel PC" :-).

polo

Příspěvekod polo » 06 dub 2008 13:34

Ti si chces kupit 800MHz RAM ?

Camo
guru
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 06 dub 2008 13:37

lol kup si tam klidne 1333Mhz, ale chipset ti zebere max 667 :roll:
XPS 1330 with LED

Camo=kamil2268

polo

Příspěvekod polo » 06 dub 2008 13:41

Problem je v tom ze mu to vobec nemusi ist niektire chipsety pripadne BIOSI ti s tym vobec nenabehnu a ostatne to zase podtaktuju na 667 takze momentalne uplna zbitocnost...Toto nieje desktop ale notebook tu su ine cipove sady...

Camo
guru
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 06 dub 2008 13:42

přesně tak, 'jsme jen běžní uživatelé notasu'
XPS 1330 with LED

Camo=kamil2268

massian
občas něco napíše
Příspěvky: 4
Registrován: 20 dub 2008 22:17

Příspěvekod massian » 22 dub 2008 21:17

Zdravim vas, tak konecne som nasiel daku rozumnu debatu o tomto booku. Tiez si ho chcem kupit, velmi sa mi paci, ale teraz som dostal ponuku na notbuk a200 1zb (snad som to posledne modelove oznacenie nedoplietol) a vaham. Prosim keby ste mi povedali svoj nazor co sa mi viac oplatii, bol by som stastny. Takze v prvom rade 1ap mozem mat za 25k a 1zb za 22500.
S tyz ze v tej 1zb je 1gb ramky naviac. Zaujimalo by ma ktory procesor je podla vas lepsi ci ta amd TL-62 alebo pentium T2370. Co som zistoval specifikacie, vychadzami mi lepsie to amd. A dalsia vec ktora ma trapi je grafika. Da sa nejako rozsirit pamat grafickej karty? (konretne v tom hd2600 256mb). A neviete nahodou niekto ako to funguje s tou funkciou hyper memory? Keby som napr. nacpal do tej 1zb 4gb ram aka by bola maximalna pamat na grafiku? da sa to nejak nastavit?

No snad mi niekto budete vediet poradit. Ktory z tych NB je podla vas lepsi? Mne osobne sa viac paci ten 1ap ale stale vaham. Tak vam pekne dakujem za nazory :wink:

A este ten ucel pouzitia. Chcem to na internet, filmy, programovanie, tvorbu www stranok, photoshop a na hry. Aj na tie novsie.

Juuu a dalsia vec ludia, kolko vam na tom 1ap vydrzi baterka v normalnom rezime?

massian
občas něco napíše
Příspěvky: 4
Registrován: 20 dub 2008 22:17

Příspěvekod massian » 24 dub 2008 13:09

Huhuuu tak uz ho mam. Prave som ho kupil :) Ale este som ho neotvoril. Az ho otestim napisem svoje postrehy ;)

lp
občas něco napíše
Příspěvky: 64
Registrován: 15 bře 2008 08:04

Příspěvekod lp » 24 dub 2008 17:20

Všechny zdravím.Prosím o radu.Líbí se mi tento notebook A210-19A .Ovšem nevím zda CPU a grafika nejsou hodně slabé.Byl by pro otce .Práce office,filmy,nahrávání videa z kamery.Zvládne tato grafika nějaké hry.
Děkuju za odpověď.Máte někdo s tímto Nb zkušenosti

malubo
občas něco napíše
Příspěvky: 29
Registrován: 16 dub 2008 08:14

Příspěvekod malubo » 25 dub 2008 19:03

massian píše:Huhuuu tak uz ho mam. Prave som ho kupil :) Ale este som ho neotvoril. Az ho otestim napisem svoje postrehy ;)

No tak piš svoje postřehy, kolik máš v 3DMarku 06, a co všechno rozjedeš na tej 512 grafice ;-)


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 0 hostů