Satellite A210-1AP

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 24 čer 2008 12:51

Hurvajz - ano

Trooper
občas něco napíše
Příspěvky: 31
Registrován: 24 čer 2008 08:58

Příspěvekod Trooper » 25 čer 2008 15:43

Na XP jsem zaznamenal, že lidi píšou o problémech s ovladači (?) ale nevím nic konkrétního... ještě zkus pohledat, než se do toho pustíš.

Hurvajz

Příspěvekod Hurvajz » 25 čer 2008 16:03

OK, s tím počítám, že by mohl být problém, ale myslím že na XP to pošlape o poznání rychleji (teda aspoň doufám) :twisted: Snad ty ovladače budou k dispozici všechny.

TozTomas
píše často
Příspěvky: 195
Registrován: 13 kvě 2007 10:58

Příspěvekod TozTomas » 25 čer 2008 17:41

tiez uvazujem nad kupou notebooku, chcem Toshibu dobre multimedialne notebooky do mojho limitu, ktory je 24 000 Sk. Mam 3 kandidatov a to :
http://www.alza.sk/SK/toshiba-satellite ... d83033.htm
http://www.alza.sk/SK/toshiba-satellite ... d86866.htm
http://www.alza.sk/SK/toshiba-satellite ... d88627.htm
najviac sa mi pozdava ta P200D , ale neviem ci sa mi bude chcet vlacit 17 , ale zas ma kvalitne reproduktory.
A aky je rozdiel v hrach medzi HD2600 256MB a 512 MB ?Kolko bodov v 3D Martu to spravi ?
Pouzivat notebook budem na hry,filmy,pisanie,photoshop.

alfah4ns
guru
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 25 čer 2008 17:53

btw. na photoshop to ale chce lepsi displej, wsxga+, jeste lepe nejaky externi, ty notebookove se zakladnim rozlisenim stoji za pytel.

jinak myslim, ze je jendo, jestli ma HD 2600 256 nebo 512 RAM, ono i tech 256 je na tu grafiku dost, daleko podstatnejsi je to graficke jadro.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

kyo
guru
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 25 čer 2008 18:10

jestli chceš co nejlepší grafickou kartu tak se podívej spíš po 8600GT, ta je cca o 20% výkonější než HD2600.. Toshiba je fajn značka, ale řada A200 a P je zrovna takovej shit jako ASUSy, MSI a VBIčka takže značku bych neřešil..
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

TozTomas
píše často
Příspěvky: 195
Registrován: 13 kvě 2007 10:58

Příspěvekod TozTomas » 25 čer 2008 19:45

ale ja nemam tolko penazi moj strop je 24 000 Sk.
Ne ten Photoshop budem mat asi externy monitor. A ten Photoshop nerieste este len v nom zacinam.
A tie Harman Kardon stereoreproduktory su lepsie ako obycajne od Tashiby a o kolko ?
A na co sluzi HDMI vystup ?

alfah4ns
guru
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 25 čer 2008 19:57

P200, ma totiz HDMI.
HDMI je digitalni vystup video + audio.
pokud ho treba tvoje LCD nema, jsou redukce HDMI -> DVI, stoji par korun. urcite lepsi, nez pripojovat pres analog.
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

TozTomas
píše často
Příspěvky: 195
Registrován: 13 kvě 2007 10:58

Příspěvekod TozTomas » 26 čer 2008 16:27

tak,ktory si mam vybrat ?

alfah4ns
guru
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 26 čer 2008 16:46

na kvalitni zobrazeni na kvalitnim velkem monitoru je treba digital vystup -> P200
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Maisner89
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2008 21:53

Příspěvekod Maisner89 » 14 črc 2008 21:58

Zdravím...nainstaloval jsem na tento notebook win XP a mám problém s něktrýma ovladačema. Např. jsem nemohl najít žadny ovladač na Bluetooth. Nějaký prográmek kde bych mohl zapínat/vypínat BT, hledat další zařízení atd... Stáhnul jsem Bluetooth Monitor, ale po jeho instalaci jsem nezpozoroval žádnou změnu... Nevíte kde bych našel něco abych mohl ovládat BT ? dík

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 14 črc 2008 23:41

Bluetooth ve WinXP asi fungovat nebude (na A200-1M8 nejde), jediné řešení je flashnout BIOS, pak ale zas nepůjde ve Vistách.

Kspeedy

Toshiba Satellite A210

Příspěvekod Kspeedy » 17 črc 2008 19:52

Zdravim, rád bych věděl jestli běží na tomto ntb pod Vistou CoD2, CS:1.6, Far Cry, Crysis,Bioshock atd.

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 17 črc 2008 22:01

Běží, jediná otázka je jak.
Co si pamatuju tak (na A200-1M8 + 1GB RAM, rozdíly ve výkonu oproti A210-1AP budou minimální):
CoD2 bez problémů na max
CS 1.6 - nevim, nehraju, ale mělo by
Far Cry - jo ale mizerně (asi problém s vistama - na XP bez problému na ultra)
Crysis - mizerně, jen na low detaily (možná na střední, ale...)
Bioshock - jo a celkem dobře (na vistách jsem hrál jen demo, vypnutý AA jinak vše na max, plnou na XP - max bez AA).
Hooodně záleží na ovladačích GK (většinu jsem hrál na 8.4 (8.6 mi blbnou))

Maisner89
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2008 21:53

Příspěvekod Maisner89 » 20 črc 2008 18:42

NcS Sniper píše:Bluetooth ve WinXP asi fungovat nebude (na A200-1M8 nejde), jediné řešení je flashnout BIOS, pak ale zas nepůjde ve Vistách.

ok,ale jak na to? jaký bios mám stáhnout? může mi dát někdo přesný odkaz co stáhnout? na stránkách toshiby jsem našel bios jenom OS independent...


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 3 hosti