Satellite A210-1AP

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 20 črc 2008 19:06

Stáhni ten pro svůj systém. Co jsem tam koukal tak tam jsou pro Win32 a pro WinVista64. Ty si stáhni ty pro Win32 (za předpokladu že používáš 32bit systém).
je to asi tohle: http://support1.toshiba-tro.de/tedd-fil ... 100116.zip
ostatní zde: http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... service=CE
Ale nejdřív si všechno ověř než něco uděláš !!!!!!!
Já tvůj not. nemám a nerad bych ti dal špatnej odkaz.

Maisner89
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2008 21:53

Příspěvekod Maisner89 » 20 črc 2008 19:35

ok...taky jsem si myslel, že to je on...jenom jsem se potřeboval ujistit...nemáš jěště nějaké rady před tím než se vrhnu na instalaci? Nerad bych to po...l...dík

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 20 črc 2008 19:44

Moc radit ti nemůžu, protože sem to nikdy nedělal. Ale platí - co není rozbitý, nespravuj. Pokud BT vyloženě nepotřebuješ, tak se na BIOS vyprdni. Kdyby se něco podělalo tak máš po notebooku...
Pokud přesto budeš instalovat, doporučuju - nejdřív to restartuj, pak začni instalovat (ať neběžej žádný zbytečný programy).

Maisner89
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2008 21:53

Příspěvekod Maisner89 » 20 črc 2008 21:13

tak flasnuti biosu jsem přežil, ale bohužel to nevyřešilo žádný můj problém :cry: (nefungujou funkční klávesy, negunguje čtečka karet a nefunguje BT)...nějaké ovladače jsem instaloval ale pořád to nejede. Jde mi hlavně o čtečku a BT.

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 20 črc 2008 21:42

Čtečka mi taky nešla, radši ani nechtěj vědět jak sem to vyřešil.
K tomu BT, máš zapnutej přepínač bezdrátových sítí (vlevo vespod)?

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 20 črc 2008 22:53

Ještě k tomu BT. Trochu jsem projel internet a našel jsem tohle:
http://aps2.toshiba-tro.de/bluetooth/?page=download
Zkus to nainstalovat. Já to nainstaloval, ale nemám jak to teď vyzkoušet, docela by mě zajímalo jestli to pomůže. Jestli ti to s tímhle pude tak to sem napiš, sám bych byl rád.

Maisner89
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2008 21:53

Příspěvekod Maisner89 » 21 črc 2008 17:57

jo tak to BT s tím ovladačem na který si mi dal odkaz už funguje... Díííík moc !!!
ještě by to chtělo nějak tu čtečku zprovoznit...jak si ju rozchodil?

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 21 črc 2008 18:14

Jenom takovej dotaz, co tam dáváš za kartu (typ)?

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 21 črc 2008 18:37

Pokud na tehle noteboocích (A200, A210) něco pod XP nefunguje, je to většinou BT (viz můj odkaz), čtečka (s tou sem neměl problémy - stačej správný ovladače) a Fn klávesy - to řeší update BIOSu (musí se sehnat přímo pro XP, ale některé klávesy fungují i bez toho, např Fn+Esc, Fn+F11 ..)a program HotKeys.
Ještě k tý kartě. Já tam strkal něco (už nevim co) v MS Duo adaptéru, a nešlo mi to. Pak ten adaptér prasknul tak sem ho slepil normální izolepou a najednou to jelo bez problému.

Maisner89
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2008 21:53

Příspěvekod Maisner89 » 21 črc 2008 19:13

Dávám tam SD 1GB . ve vistách mi jela normálně. ted v xp ji tam dám a nic se neděje, nikde není. prosímtě jaké ovladače? mohl bys mi hodit odkaz? asi jsem naprosto neschopny, nějaké ovladače jsem na to instaloval ale nic....

NcS Sniper
píše často
Příspěvky: 240
Registrován: 27 úno 2008 16:08

Příspěvekod NcS Sniper » 21 črc 2008 21:12

http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... s_bios.jsp
Stáhni si Flash Media Driver a SD Utilities.
Jinak u mě byl problém v tom že část krytu toho adaptéru byla kovová (nebo pokovená, nevim, teď ho tu nemám) a vzhledem k tomu že ta čtečka má kontakty z obou stran (tj i nahoře) tak ten kryt je zřejmě propojil a čtečka nebyla schopná rozeznat co v ní vlastně je. Takže když sem ten kov obtočil páskou tak se to odizolovalo. Jako přísahám bohu že to tak bylo. Strčim do čtečky kartu - nic. Vyndám kartu, obtočim páskou, střčim zpátky, no a od tý doby funguje. Žádný nový ovladače, programy, nic sem prostě neinstaloval, jenom tu pásku.

odisch
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 06 čer 2008 12:19

mechanika

Příspěvekod odisch » 06 říj 2008 23:25

Zdarec, mam takovej problem, jeste dnes mi fungovala DVD mechanika, dal jsem tam cdcko s linuxama, a restartoval jsem, v bootovaci nabidce mechanika nebyla, tak jsem si rikal, ze to asi bude tim cdckem (bylo precejen dost poskrabany). Jenze pak jsem najel zpatky do windows, a mechanika tam proste neni. Neni ani ve spravci zarizeni, bios o ni nejspis vubec nevi. Mechanika je pod proudem, otvirani funguje, pri startu notebooku normalne nacita cdcko, zda se ze se i toci, ale to je asi tak vsechno. Pujde to vyresit i jinak nez reklamaci? Diky za napady.

edit:

// tak ted se mi ta mechanika zase sama od sebe objevila, pak na chvilku zmizela, a ted se zase objevila.

kiposukjange
guru
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 29 pro 2010 19:10

Nevíte někdo prosím, jestli je v tomto noťasu grafika ve slotu MXM II a zda by šla vyměnit za jinou? Dík
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 0 hostů