ACER ASPIRE 6920G !!!! HELP !!!
ACER ASPIRE 6920G !!!! HELP !!!
Mám tento NB a asi po mesici pouzivani pri zapnuti Notebooku se spusti multimedialni system( acer arcade deluxe)..v nabidce dam KONEC, jenze NB se vypne (hibernating)-.-to se opakovalo a nejde nastartovat standartni nabidka WIndows...ani preinstalovani Windowsu nepomohlo...kdyz sem pak vypl NB, pote zapl a stejny problem... nevite si nekdo rady?

-
Ballnazzar
- občas něco napíše
Re: ACER ASPIRE 6920G !!!! HELP !!!
dornakovi píše:Mám tento NB a asi po mesici pouzivani pri zapnuti Notebooku se spusti multimedialni system( acer arcade deluxe)..v nabidce dam KONEC, jenze NB se vypne (hibernating)-.-to se opakovalo a nejde nastartovat standartni nabidka WIndows...ani preinstalovani Windowsu nepomohlo...kdyz sem pak vypl NB, pote zapl a stejny problem... nevite si nekdo rady?![]()
tak nedavej konec ale natvrdo to vypni power tlacitkem .
Re: ACER ASPIRE 6920G !!!! HELP !!!
Ballnazzar píše:dornakovi píše:Mám tento NB a asi po mesici pouzivani pri zapnuti Notebooku se spusti multimedialni system( acer arcade deluxe)..v nabidce dam KONEC, jenze NB se vypne (hibernating)-.-to se opakovalo a nejde nastartovat standartni nabidka WIndows...ani preinstalovani Windowsu nepomohlo...kdyz sem pak vypl NB, pote zapl a stejny problem... nevite si nekdo rady?![]()
tak nedavej konec ale natvrdo to vypni power tlacitkem .
no joo...ale kdyz ho pak zapnu, tak to nabehne opet ten po.rany arcade deluxe...
-
David Barborka
- píše často
Mně to taky sem tam dělá. Dám konec a nic. Ale zjistil jsem že když kliknu na ten konec a chvilku počkám (nesmím na nic klikat) tak se to pak ukončí cca 5 - 10 vteřin. Teda tak je to u mě. Někdy kliknu na konec a vypne se hned ale většinou musím čekat
MSI GT70 2OC-230CZ, Intel Core i7 4700MQ Haswell, 17.3" 1920x1080 antireflexní, RAM 16GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX770M 3GB, SSD 128GB + HDD 750GB 7200 otáček,