Nabušený notebook
-
Coram.Judice
- píše často
-
Coram.Judice
- píše často
sakra, místo abych se učil na zítřejší zkoušku, tak jsem proletěl tohle téma jedním dechem. Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil.
A slovo do pranice : Ještě se nenašla ženská, které by se můj ThinkPad líbíl. Prostě jej nemají rády. Je škaredý. Zato chlapy bych na to mohl balit furt, hlavně z fakulty informatiky
No ještě že jsu na ty broskvoně...
A slovo do pranice : Ještě se nenašla ženská, které by se můj ThinkPad líbíl. Prostě jej nemají rády. Je škaredý. Zato chlapy bych na to mohl balit furt, hlavně z fakulty informatiky
No ještě že jsu na ty broskvoně...
-
mara003
HenryPotter píše:Já teď na tom hraju GTA IV, tak jsem chtěl vědět, o kolik tak ta chladící podložka zvýší výkon. Teda ono mi to GTA IV v tom rozlišení jak hraju stačí, ale přeci jenom více je více.
Pokud si koupis chladici podlozku tak to GTA 4 spustis minimalne na 1920/1200
Myslim ze tento thread by se mel zalozit do pomyslene sine slavy ... dlouho uz jsem se tak napobavil. HP je skutecne vystavni exot
(bohuzel se tu takovych vyskytuje vice...
-
CeCo
Pri podlozkach si treba davat pozor len na jedno - aby sa notebook nezamrazil. Notasy su totiz stavane na beh v 0°C a viac (do nejakych 45°C). Akonahle by ten notas fungoval v mraze, velmi rychlo by odisiel do vecnych lovisk...
Preto odporucam na chladiace podlozky (ci uz tie s ventilatormi, alebo tie s vodnym chladenim) namontovat rezistor, aby limitoval spotrebu a tudiz aj vykon.
C
Preto odporucam na chladiace podlozky (ci uz tie s ventilatormi, alebo tie s vodnym chladenim) namontovat rezistor, aby limitoval spotrebu a tudiz aj vykon.
C
-
Coram.Judice
- píše často
-
HenryPotter
- píše často
-
Coram.Judice
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“