ASUS F5RL-jak na Wireless ????
-
ice.bc
- občas něco napíše
- Registrován: 05 lis 2007 18:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ASUS F5RL-jak na Wireless ????
nevi nekdo,jak, kde sehnat Wireless Console Utility driver pro XP na tento note?jinak se neda zrejme vubec rozjet WIFI:-(pri isntalaci softwaru Atheros client utility,, mi to vyhodi tuhle hlasku:The device may not be present or could have been ejected/unplugged from the system.Insert or reinsert now.....
jako,kdyby v noutu zadna wifi nebyla:-(
-
zviera
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Dr.Gaga
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Dr.Gaga
Ooops...
Tak to se ti omlouvam. Moje znalosti linuxu a natoz potom Ubuntu jsou docela nemile male. Ale doporucim ti strycka googleho, kdyz tam napises chybu, tak ti vyplivne par odpovedi. Ale je to divny, mel by to stahnout, ten soubor tam je. Jinak moc nechapu tohle:
E: Nemohu najít balík build-essential
Proc E:
. Jsou to lehce atypicky hlasky.
Preji hodne zdaru.
Btw moje prezdivka na Volvoforu je sejra (nesmej se).
Mej se!
E: Nemohu najít balík build-essential
Proc E:
Preji hodne zdaru.
Btw moje prezdivka na Volvoforu je sejra (nesmej se).
Mej se!