využití baterky z notebooku
využití baterky z notebooku
ahoj. nebudu teď asi 14 dní doma a nebudu mít přístup k elektřině a proto bych se chtěl zeptat jestli by se dal přes akumulátor do notebooku nějak nabít mobil. Je malý, lehký a tak by nebyl problém vzít ji s sebou. Mám Acer Extensa 5220. Aku má kolem 11 V (everest hlásí stejně něco přes 12) a nabíječku na 12 voltů (do auta) mám. Problém je že baterka má 7 pinů a na žádné kombinaci jsem nenašel žádné napětí
. nevíte kam zapojit a co propojit aby to fungovalo?? (celý notebook brát nemůžu - nemám na něj místo, ale mobil mi vydrží jen pár dní a budu ho potřebovat.) díky

a co koupit nabijecku do auta pro telefon? dneska je to otazka opravdu jen par stovek
popripade jsou i menice na 230V, pomocikterych nabijes pak telefon, notebook, holici strojek,... proste co je treba a moc nezere
popripade jsou i menice na 230V, pomocikterych nabijes pak telefon, notebook, holici strojek,... proste co je treba a moc nezere
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
alfah4ns píše:a co koupit nabijecku do auta pro telefon? dneska je to otazka opravdu jen par stovek
Je bezpečné nabíjet ntb přes měnič připojený na autobaterii?
HP Pavilion dv7 2190ec
-
polo
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“