Pokud chces aby to slapalo dlouze a bez chyby a i to dobre vypadalo, tak kup Latitude Ecko...Urcite vypada mnohem mnohem lip, nez vetsina lesklych multimedialu.. Lenovo ma uz ciste korporatni design, ktery opravdu nesedi vsem.... HP je takove nemastne neslane...
No to Lenovo Edge je popravde podle me otresna prasarna (co se designu tyka)... Ten ram kolem displeje je velkej a navic ta cerno stribrna kombinace...to je des....
Apple, Dell, Lenovo či Toshiba ? Prosim pomožte sa rozhodnut
chápu, že thinkpad se někomu nelíbí (já k nim třeba nepatřím, mě se zdá ten design super, prostě z toho notebooku jakoby něco vyzařovalo...
) a 6930p taky není zropvna nejhezčí. E6400 vypadá ale hezky (sice hranatá krabice, ale ten broušený kov je velice elegantní).
Vem to s integrovanou grafikou, nebude to topit a bude dlouho držet na baterku (jestli chceš ale dedikovanou, vzal bych raději T400, u kterého ji lze vypínat).
Jinak, raději elegantní krabicoidní business notebook, než nablýskané něco, které vypadá pěkne do té doby, než to chytneš poprvé do ruky a uaptláš

Vem to s integrovanou grafikou, nebude to topit a bude dlouho držet na baterku (jestli chceš ale dedikovanou, vzal bych raději T400, u kterého ji lze vypínat).
Jinak, raději elegantní krabicoidní business notebook, než nablýskané něco, které vypadá pěkne do té doby, než to chytneš poprvé do ruky a uaptláš

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
http://www1.euro.dell.com/cz/cs/domacno ... 7928&s=pad
staci se mrknout na ty reklamni fotecky a je to jasne...
Ono je ten asi prvni bussines stroj, ktery se me kdy libil.. coz samozrejme taky trochu prispelo k tomu, ze jsem se pro nej rozhodl... Nicmene jak pise alfa, pokud chces dedikovanou, je lepsi Tcko, protoze ji lze vypnout. Vydrz s nVidii je u Ecka cirka 4hodiny, coz neni nic extra.. s integrovanou pak neco kolem 5ti , 5ti a pul h... A 9cell je to pak kolem 8mi az 9ti hodin provozu.
staci se mrknout na ty reklamni fotecky a je to jasne...

Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Takže vdaka panove
Takže rozhodujem sa medzi:
Dell Latitude E6400
LENOVO IdeaPad U350 SU4100/13.3HD/C/3GB/320/4500/BT/W7HP
LENOVO TP T400 P8600/14.1LED/2G/250/4500/DVDRW/BT/FPR/W7P
ale ešte stale mi vrta v hlave Macbook pro 13 newem zaujal ma strasne ale newem ci sa to az tak vyplati zobrat Mac ako MAC OSx by mi asi vobec nevadil

Takže rozhodujem sa medzi:
Dell Latitude E6400
LENOVO IdeaPad U350 SU4100/13.3HD/C/3GB/320/4500/BT/W7HP
LENOVO TP T400 P8600/14.1LED/2G/250/4500/DVDRW/BT/FPR/W7P
ale ešte stale mi vrta v hlave Macbook pro 13 newem zaujal ma strasne ale newem ci sa to az tak vyplati zobrat Mac ako MAC OSx by mi asi vobec nevadil
U Maca je nejvetsi problem absence portu a spatny servis..Jake je peknej, stylovej...ale notas na praci to proste neni... Na ten IdeaPad bych se vykaslal taky... kvalit rady T nedosahuje... Byt tebou, rozhodnu se mezi Tckem od Lenova a Eckem od Dellu. A jak psal alfa, pokud potrebujes dedikovanou GK, ber Lenovo, pokud ne, ber Della.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Takže diky tak skor by som sa rozhodol zobrat Dell len neviem ci by som za zmestil do tej ceny 1200 eur lebo co som pozeral na original dell stranku tak neviem neviem
:D
a na notase je dolezite dobry obraz aj za slnecneho pocasia a vydrž baterie aspon 7 hodin grafika je jedno aka aj integrovana može byt to je najmenši problem lebo ja hry nehram ale zase nemusi byt ani najslabšia kvoli napriklad nejakym grafickym prgramom. podla mna keby tam bola 4500HD tak by to bola pohoda

a na notase je dolezite dobry obraz aj za slnecneho pocasia a vydrž baterie aspon 7 hodin grafika je jedno aka aj integrovana može byt to je najmenši problem lebo ja hry nehram ale zase nemusi byt ani najslabšia kvoli napriklad nejakym grafickym prgramom. podla mna keby tam bola 4500HD tak by to bola pohoda

když tam dáš 9 článek, těch 7hodin to dá.
na přímém slunci pochopitelně neuvidíš na žádný displej (na lekslém svoji hlavu, na matném velký bílý flek), na toto je určený model ATG, který má displej s vysokou svítivostí, popř. transflexní displeje (které využívají světla ku sevému prospěchu, najdeš např. v toshibě portege R600)
na cen se až tak nedívej, kukni do konfigurátoru, jaké jsou možnosti a konktakuj dell, ať ti dají cenovou nabídku, že se rozhoduješ mezi E6400, T400 a 6930p...
pak sem napiš, co ti nabídli.
na přímém slunci pochopitelně neuvidíš na žádný displej (na lekslém svoji hlavu, na matném velký bílý flek), na toto je určený model ATG, který má displej s vysokou svítivostí, popř. transflexní displeje (které využívají světla ku sevému prospěchu, najdeš např. v toshibě portege R600)
na cen se až tak nedívej, kukni do konfigurátoru, jaké jsou možnosti a konktakuj dell, ať ti dají cenovou nabídku, že se rozhoduješ mezi E6400, T400 a 6930p...

pak sem napiš, co ti nabídli.
kazdy velky byk byl jednou tele
Zpět na „Jaký vybrat notebook“