mám problémek se svým TV Tunerem, ve windows 7 mi při vyhledávání pochvilce vyhodí kritickou chybu (modrá obrazovka), bohužel nemohu na to nikde najít zápolatu, prosím moc o help. Dělá to jen a pouze na W7, už jsem z toho bezradný. Záplata nikde není.
TV Tuner HP EC300 (Yuan) vs. W7 - vyhazuje kritickou chybu
TV Tuner HP EC300 (Yuan) vs. W7 - vyhazuje kritickou chybu
Zdravím,
mám problémek se svým TV Tunerem, ve windows 7 mi při vyhledávání pochvilce vyhodí kritickou chybu (modrá obrazovka), bohužel nemohu na to nikde najít zápolatu, prosím moc o help. Dělá to jen a pouze na W7, už jsem z toho bezradný. Záplata nikde není.
p
HP Probook 4010s, HP probook 4515s, HTC TyTN II Kaiser.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: TV Tuner HP EC300 (Yuan) vs. W7 - vyhazuje kritickou ch
To čo je USB TV tuner alebo ake prevedenie?, maš tam ovladače na W7?, ta modra obrazovka ma aj daky kod tak akí lebo to bude riešenie čo tomu chyba
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“