Notebook do 20 000 pro studentku
Notebook do 20 000 pro studentku
Zdravím
Potřebovala bych poradit s výběrem notebooku do 20 000kč. Jelikož hodně cestuji a ntb budu tahat pořád s sebou, ocenila bych menší váhu a vetší výdrž baterie. Velikost lcd "14", ale pokud se najde nějaká lehká 15.6, zlobit se rozhodně nebudu
Velikost disku spíš větší než menší. Taky bych si na něm občas ráda zahrála nějaký ty nový hry.
A jelikož jsem holka a na vzhledu mi záleží, tak budu moc ráda, za nějaký ten pěknější kousek
Děkuju moc za rady.
-
Was3k
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju Acer TimelineX 3820TG http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76265 . Dobré chlazení, zpracování, vynikající výdrž.
na HP probook jsem koukala. Vybrala jsem si: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... -4510s-red ale už ho bohužel nikde nemůžu najít
Slabý procesor i grafika.Pro Tebe bude nejlepší nějaký Acer TimelineX.Za cenu okolo 20k najdeš.S ATI 5650 a i5 od Intelu máš na pár let klid.
PS:třeba tento -ACER Aspire 5820TG-434G64MN.Cena cca lehce přes 20k,výdrž pár hodin a váha 2.4Kg.Design vhodný i pro dívku.Na školu jako šitý.
PS:třeba tento -ACER Aspire 5820TG-434G64MN.Cena cca lehce přes 20k,výdrž pár hodin a váha 2.4Kg.Design vhodný i pro dívku.Na školu jako šitý.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ten Asus moc nedoporučuju, nemá nic moc grafiku ani procesor a za tu cenu se dá určitě sehnat lepší
Já se rozhodně přidávám k doporučení na řadu TimeLineX... Sám asi budu něco z ní kupovat
Dodává se 13,14 a 15 palců (přibližně)... Ta 13 nemá mechaniku, ale zase lepší chlazení a je levnější (cca 19000?), 14 moc nedoporučuju, je to takovej hybrid a přijde mi, že neumí vlastně nic
15 je lehounká, úzká a má slušnej výkon (i na nejnovější hry) i výdrž (údajně až 8 hodin, reálně tak 6)... Jen se u něj říkalo, že některý kusy pískaj, nevíte někdo, jak je to teď? Čet sem někde, že to byl problém jen několika prvních várek...
Já se rozhodně přidávám k doporučení na řadu TimeLineX... Sám asi budu něco z ní kupovat
Dodává se 13,14 a 15 palců (přibližně)... Ta 13 nemá mechaniku, ale zase lepší chlazení a je levnější (cca 19000?), 14 moc nedoporučuju, je to takovej hybrid a přijde mi, že neumí vlastně nic
Zpět na „Jaký vybrat notebook“