Dell Inspiron 1525 zkušenosti

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
TomZ
píše často
Příspěvky: 181
Registrován: 25 zář 2006 17:11
Bydliště: PRG - u pocitace

Příspěvekod TomZ » 26 říj 2008 21:34

Webka funguje dobre. Teda moc jsem ji netestoval(mel jsem pc zaply cely den a vzdy neco instaloval). Zapnul jsem ji.. kouknul, ze funguje a vypnul. Je to NB pritelky, takze kdyz bude nadavat, ze blbne, tak to zacnu resit. Jen me stve a ji asi bude stvat (jeste o tom nevi), ze kdyz je zapla webka, tak sviti ta modra dioda a hlavne vecer to je dost neprijemny..
Forget the past, the future is now, the present`s gone..

fila

webka

Příspěvekod fila » 27 říj 2008 11:24

No to jsem myslel...kdybys přišel na to, kde se ta dioda dá vypnout. Jinak co se týče toho nabíjení tak to nejdřív svítí a ke konci nabíjení to začne blikat tak jak jsi psal.

TomZ
píše často
Příspěvky: 181
Registrován: 25 zář 2006 17:11
Bydliště: PRG - u pocitace

Příspěvekod TomZ » 27 říj 2008 12:23

Ok. no budu to zkouset treba nekdy googlit, tak uvidim.

Ty diody celkove jak jsou modry tak jsou hrozne agresivni. Se mi moc nelibi...ale to neni muj problem :)
Forget the past, the future is now, the present`s gone..

TomZ
píše často
Příspěvky: 181
Registrován: 25 zář 2006 17:11
Bydliště: PRG - u pocitace

Příspěvekod TomZ » 27 říj 2008 23:26

Tak jsem googlil a googlil a mam reseni. Pry pomuze pres to dat nejaka cerna paska a pak to nesviti do oci. Vic nemam. :roll:
Forget the past, the future is now, the present`s gone..

Monito
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 06 črc 2008 13:24

Příspěvekod Monito » 19 lis 2008 18:24

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jak je to s dálkovým ovladačem na tento notebook? Nikde se o něm nepíše a přitom je notebook vybaven ir...díky za odpověď:)

Zuzi.88
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 17 bře 2009 23:54

Příspěvekod Zuzi.88 » 10 črc 2009 17:59

Jde ntb nějak spojit s telkou? Díky moc...

lexicon
píše často
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 10 črc 2009 18:16

Sam ho nemam ale podle notebookreview.com ma HDMI i S-VIDEO viz. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4175
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

Zuzi.88
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 17 bře 2009 23:54

Příspěvekod Zuzi.88 » 10 črc 2009 18:56

Díky za odpověď. Co k tomu potřebuju za kabel, program....atd?

TomZ
píše často
Příspěvky: 181
Registrován: 25 zář 2006 17:11
Bydliště: PRG - u pocitace

Příspěvekod TomZ » 10 črc 2009 19:37

Forget the past, the future is now, the present`s gone..

Zuzi.88
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 17 bře 2009 23:54

Příspěvekod Zuzi.88 » 10 črc 2009 20:42

No jo...ale moje blboučká televizka má jenom scart...kam tohle všechno narvu :o prostě jeden z těch kabelů a na něj ještě napíchnu něco se scartem...chápu to dobře?

lexicon
píše často
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 10 črc 2009 23:28

V tom pripade budes muset pouzivat analogove S-VIDEO, HDMI je zalozeno pouze na digitalnim zpusobu prenosu obrazu. Tenhle kabel by mel vsecko zaridit -> http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64616 . Software by nemel byt potreba zadny, vsecko by mel obslouzit ovladac graficke karty v notebooku.
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3

bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

Zuzi.88
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 17 bře 2009 23:54

Příspěvekod Zuzi.88 » 11 črc 2009 09:25

Super...díky moc!

shirase
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 19 lis 2009 20:01

1525 inspiron

Příspěvekod shirase » 19 lis 2009 20:26

spadl...po zapnuti da volbu opravit nebo spustit obvyklym zpusobem,pak modra obrazovka a anglicky neco jkao "problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer"
tohle napise i pri spusteni systemu z instal CD,nouzovym rezimu proste pri vsem,ja osobne mam ASUS asi 3 roky a slape,
pry na tom dellu zolik nainstaloval internet a za 2 dny se kompl zhroutil :roll:
Takze sem z toho docela na vazkach nevite nekdo o tom neco,prosim pisnete mi kdyztak na shirase@seznam.cz jsem tam casteji nez tady
DIK


Zpět na „notebooky DELL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů