Toshiba Qosmio F50

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
Dral
občas něco napíše
Příspěvky: 8
Registrován: 19 úno 2010 01:33

Příspěvekod Dral » 22 úno 2010 22:49

Pod ramkama fakt žádný šroubky nemám, nějaké divný ... zkus ještě zjistit něco s těma šroubkama pod displejem, já to fakt moc necu rozebírat :X

to superrman, od té doby co jsem si koupil tohle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0A3000IV9
zvuk naprosta paráda - podporuje to 5.1, a zvukovku u notebooku používám akorát na cestách. Samostatný notebook nepodporuje 5.1 , pak se nediv že je naprosto strašný ;)

elnino
občas něco napíše
Příspěvky: 10
Registrován: 22 črc 2009 18:49

Příspěvekod elnino » 23 úno 2010 16:00

Nazdárek.
Tak a nefunkčný displej na RMA je vyriešený. RMA trvala expertne krátko, iba 2 týždne. Nebola to nakoniec chybná doska, ako bol prvý odhad technika, ale vymenili tam vraj GK. Všetko je už OK, chvalabohu.

2 promio : To s tým Fn je oštara, tiež mám prob, len book je teraz s bráchom v nemocnici, tak keď príde a na niečo dojdem, písnem. Ale niekomu to tu ide...

To s nefunkčnosťou LAN som už poriešil (rovnaký prob som mal aj s Toshiba U400), keď budem pri booku napíšem ako...
EDIT: už som si spomenul, LAN sa rozbehne ak zapnem v BIOSe "Built In LAN" (či tak nejak). Keď tam bola Vista, nebolo potrebné nič prepínať. Zaujímavé je, že sa to isté deje aj na úplne inom NB Toshiba...

Joemilionare
občas něco napíše
Příspěvky: 58
Registrován: 20 led 2008 22:29
Bydliště: CB

Toshiba Qosmio F50 - 125 Waves Maxx audio

Příspěvekod Joemilionare » 04 dub 2010 06:22

......
Naposledy upravil(a) Joemilionare dne 27 čer 2012 23:54, celkem upraveno 1 x.
Toshiba Qosmio F50-125 P8600 2,4Ghz
4GB DDR II 800Mhz
NVIDIA: 9700GTs

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10673
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 07 dub 2010 12:51

Radím každému ať si tam nechá tovární systém.Ušetříte si tyto věčné problémy.W7 ještě není úplně odladěný v otázce ovladačů atd.Komu není rady....
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Joemilionare
občas něco napíše
Příspěvky: 58
Registrován: 20 led 2008 22:29
Bydliště: CB

Příspěvekod Joemilionare » 07 dub 2010 17:03

-----
Naposledy upravil(a) Joemilionare dne 28 čer 2012 00:11, celkem upraveno 1 x.
Toshiba Qosmio F50-125 P8600 2,4Ghz

4GB DDR II 800Mhz

NVIDIA: 9700GTs

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10673
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 07 dub 2010 18:34

Hm...ano pokud vím ,tak toto dělají 2 loňské hry.Ale rozhodně to není chyba ve Vistách.Ty s tím nemají nic společného.Je to jen neschopnost vývojářů.Testuji skoro každou novou hru,takže přehled mám.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

eurino24
píše často
Příspěvky: 136
Registrován: 18 bře 2009 19:39

Příspěvekod eurino24 » 16 dub 2010 02:20

nazdar ludia , mozete mi niekto povedat, ako ste riesili to jemne blikanie displeja ? lebo dovtedy pokial som nemal posledne ovladace sa mi nic takeho nedialo a teraz ked som do notebooku kukal viac nez obvykle tak som si vsimol, ze to niekedy blika stylom viac menej svieti nieco podobneho ... co s tym ?
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS

Dral
občas něco napíše
Příspěvky: 8
Registrován: 19 úno 2010 01:33

Příspěvekod Dral » 18 dub 2010 14:05

roman2277 píše:Hm...ano pokud vím ,tak toto dělají 2 loňské hry.Ale rozhodně to není chyba ve Vistách.Ty s tím nemají nic společného.Je to jen neschopnost vývojářů.Testuji skoro každou novou hru,takže přehled mám.


Chyba je ve Vistách a v ovladačích od Nvidia. Nejsou vůbec kompatibilní. A Roman mluvil taky o Bluescreenech, které byly na Vistách skoro denní záležitostí včetně hlášky "Ovladače grafiky byly obnoveny" a ještě nemluvím o zamrzání notebooku. Konečně vyšli Win 7, které všechny tyto problémy vyřešili (přes formatování disku, ne upgradování). Nemluvím jen o Toshibě, ale i u jiných notesech stejné hlášky. "Nedoladěně hry" s tím neměli nic společného.

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10673
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 18 dub 2010 18:54

Ty to stále nechápeš.Za tyto problémy můžou z většiny vývojáři konkrétní hry.Typickým příkladem je novinka Alien vs Predator,kde se Sega oficiálně omluvila za velké problémy u některých grafických karet.
Výrobci grafických karet tyto problémy řeší různými fixy apod.Ale prvotní příčina je u vydavatele hry.(nestandartní postupy apod.)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Erby
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 20 dub 2010 19:03

lišta

Příspěvekod Erby » 20 dub 2010 19:06

Ahoj, předělal jsem si systém na w7 x68 a i když jsem nainstaloval všechny ovladače od toshiby tak mi nefunguje horní dotyková lišta. Poraďte prosím jak ji rozchodit

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10673
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 21 dub 2010 21:17

Jestli neexistuje ovladač na W7,tak to nerozchodíš.Nebo zkusit ovladač z jiného modelu.(třeba z řady X300,F60 apod)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

eurino24
píše často
Příspěvky: 136
Registrován: 18 bře 2009 19:39

Příspěvekod eurino24 » 23 dub 2010 13:47

skus si pozriet len moje prispevky v tejto diskusii a najdes riesenie , bolo to tu strane moc krat (viac nez sto )povedane... existuje exe subor ktory ked spustis ti same zobere funkcne ovladace mne na win 7 64bit ide vsetko ....
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS

Akem
píše často
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

-=prodavam=-

Příspěvekod Akem » 04 kvě 2010 22:02

ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

Op!CZ
občas něco napíše
Příspěvky: 11
Registrován: 22 bře 2008 21:12

Příspěvekod Op!CZ » 18 črc 2010 12:34

Zdravim,
mám notebook Qosmio F5O s grafikou 9700gts a používám ovladače

Mobile Extreme-G 177.92 Vista 32bit

Notebook používám převážně pro hraní her a zábavu.


Můžete mi prosím doporučit nějaké osvědčené - novější či lepší ovladače?

Jak jsou na tom tyhle?

Verde Notebook Release 256
Version: 257.21 WHQL
Release Date: 2010.06.15
Operating System: Windows Vista, Windows 7
Language: English (UK)
File Size: 110 MB

Díky moc.

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10673
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 18 črc 2010 14:24

Nové 2jkové ovladače většinou se staršími GK házejí modrou smrt.Asi nejosvědčenější zůstávají 197.16tctky.Názor mnoha uživatelů na herních forech.Ale samozřejmě záleží na tom co máš za konkrétní notebook.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů