![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jj Win 7 jsou asi ted nejlepší variantou..
akrijj píše:Hi tak zajímavá věc, měl jsem noťas na opravě a nechal jsem si updatovat bios s tím, že se mi snad povede rozjet rmclock. Tak rmclock jsem nerozjel, ale nový bios ze dne 01.09.09, zafungoval zajímavě. Teplota při hrách se snížila na příjemných 77 stupňů, což je proti 95 dost podstatné. S tím souvisí i absence podtaktování. Zatím se neobjevilo. Dřevo. Ťuk. Ťuk.
Takže update vřele doporučuji
akrijj píše:Hi taky bych jenom doplnil, ze po aplikaci nového firmwaru jede vše víceméně v pohodě teploty se nedostanou přes 75 stupňů a při běžné kancelářské práci je teplota kolem 40 stupňů. Hybaj firmware.
2Orgasmic:
? CO? Kdo mluví o práci?Hraji si, tedy nestárnu!
Brind píše:Chaa....mám toho samého Emila s tím samým problémem. Akorát místo pěti sekund mi to zpomalovalo vždycky tak po minutě na minutu, vždycky jsem tak minutu hrál, minutu čekal než se to dosekalo. Pak jsem ze speedfanu zjistil, že při tom podtaktování se snažil Emil chladit procák z pečených 105°C na přijatelných 75, pak nahodil výkon a teplota se zase vracela do 105 a tak furt dokola.
V obchodě mu málem vypadly oči z důlku jak jsem mu řekl teplotu. 3 týdny jsem čekal, pak mi přišel noťas, že mu vyměnili desku a chladiče. Od té doby už to nedělá, jede furt na plný výkon, při provozu teploty od 50ti do 80ti. Při hře jsem viděl maximum 95°. Mám pocit, že jednou to bylo možná i o stupeň víc, ale už nevím. Druhá reklamačka že mi odešel displej, jak by jste rozladili televizi, obraz lítal tak rychle, že se za chvilku slil v čistě bíle svítící obrazovku. Musím říct, že do Siemensu už nikdy nejdu....
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host