Satellite A210-1AP

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
RS11
píše často
Příspěvky: 442
Registrován: 02 črc 2007 18:45
Bydliště: Brno

Příspěvekod RS11 » 25 bře 2008 20:23

jj to je pravda, dělá se verze s 2x200GB diskem a 4200rpm a ty jsou opravdu pomalé...
Lenovo ThinkPad T420i

polo

Příspěvekod polo » 25 bře 2008 20:31

Zalezi na zapojeny rychlost dvoch diskov sa moze scitavat takze 2x 4200RPM moze byt rychlejsie ako 7200RPM...Prenosova rychlost pochopitelne pristupova doba bude len horsia ale to viacmnej nevadi...

Saal
občas něco napíše
Příspěvky: 22
Registrován: 27 úno 2008 14:39

Příspěvekod Saal » 25 bře 2008 21:04

kodyjunior píše:No Saal taková šikovná? a jak ses rozhodla ty? pro kterej model?


Já už jsem rozhodnutá pro tento 1AP, super výbava za dobrou cenu. Teď už jenom čekám až mi vrátí peníze za ten Pavilion :?
Počítač mám taky AMD - Athlon a zatím s ním nikdy nic nebylo a musím říct, že jede od rána do večera, nojo, ale není to notebook :roll:

kodyjunior
píše často
Příspěvky: 228
Registrován: 29 led 2008 17:30

Příspěvekod kodyjunior » 25 bře 2008 21:24

saal přesně vím jak se těšíš na ty vrácené peníze taky čekám na peníze z reklamovaného pavilionu :D ale koukám na to že 1AP má u grafické karty HD 2600 512 a u A2100 - 16F je ta samá grafika ale je tam 256 ale přitom sem myslel že je jen jeden typ grafiky

Saal
občas něco napíše
Příspěvky: 22
Registrován: 27 úno 2008 14:39

Příspěvekod Saal » 25 bře 2008 21:39

No a to proto chci zrovna tento typ, kvůli té lepší grafice. Snad to teda opravdu bude lepší a nevyhodím jenom peníze :?

polo

Příspěvekod polo » 25 bře 2008 21:40

To nebude zrovna uspech prejst z pavilionu na na lacnu satellite od toshibi :lol:

kodyjunior
píše často
Příspěvky: 228
Registrován: 29 led 2008 17:30

Příspěvekod kodyjunior » 25 bře 2008 21:42

kodyjunior píše::D ale koukám na to že 1AP má u grafické karty HD 2600 512 a u A2100 - 16F je ta samá grafika ale je tam 256 ale přitom sem myslel že je jen jeden typ grafiky


nevíte jak to tedy je?

Saal
občas něco napíše
Příspěvky: 22
Registrován: 27 úno 2008 14:39

Příspěvekod Saal » 25 bře 2008 21:55

polo píše:To nebude zrovna uspech prejst z pavilionu na na lacnu satellite od toshibi :lol:


No jo každý nemá tolik peněz aby si mohl koupit drahý notebook a jak už jsem psala hlavní je teď pro mě servis. S pavilionem je to teda mizérie a myslím že Pavilion je kvalitou na tom stejně jako ty Toshiby.

kodyjunior
píše často
Příspěvky: 228
Registrován: 29 led 2008 17:30

Příspěvekod kodyjunior » 26 bře 2008 08:17

No saal myslím si že možná i lepší než paviliony 8) a navíc znáš to s tím vracením peněz jak na to čekáme :D ne myslím si že toshiba je dobrá a navíc si myslím že má lepší saši než ten pavilion

Verxes
občas něco napíše
Příspěvky: 97
Registrován: 26 led 2007 10:03

Příspěvekod Verxes » 26 bře 2008 09:40

kodyjunior píše:
kodyjunior píše::D ale koukám na to že 1AP má u grafické karty HD 2600 512 a u A2100 - 16F je ta samá grafika ale je tam 256 ale přitom sem myslel že je jen jeden typ grafiky


nevíte jak to tedy je?

Je tam 512mb verze. Nárůst výkonu by určitě měl být.. ale nepodařilo se mi nikde najít přesné porovnání, jak moc je 256ka podtaktovaná, nebo kdyby aspoň někdo našel někde údaje z 3D Marku, tak to sem pls hoďte..
Toshiba Tecra A10-11M
Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz
Intel GMA X4500HD
3072 MB (DDRII, 800Mhz)
MS Windows 7 Professional 32bit

Verxes
občas něco napíše
Příspěvky: 97
Registrován: 26 led 2007 10:03

Příspěvekod Verxes » 26 bře 2008 09:44

kodyjunior píše:No saal myslím si že možná i lepší než paviliony 8) a navíc znáš to s tím vracením peněz jak na to čekáme :D ne myslím si že toshiba je dobrá a navíc si myslím že má lepší saši než ten pavilion

No je pravda, že série Satellite má prý horší šasi, než na které mohou být uživatelé předchozích a jiných sérií zvyklí, ale jak je na tom Pavillion, to nevím, každopádně plno lidí co má Pavilliony, tak reklamuje.. Toshibáci moc ne, nevim jestli je to jen zdání, možná je Pavillioňáků víc, co já vim..
Ale určitě nebude Toshiba horší než Pavillion, to bych se hádal :-D
Toshiba Tecra A10-11M

Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz

Intel GMA X4500HD

3072 MB (DDRII, 800Mhz)

MS Windows 7 Professional 32bit

JSpalek
občas něco napíše
Příspěvky: 89
Registrován: 11 led 2008 21:23

Příspěvekod JSpalek » 26 bře 2008 12:36

Osobně se domnívám, že Toshiba bude ve stejné třídě lepší jak Pavillion, pač spousta lidí na HP nadává...Zjišťoval jsem před koupí oblíbenost Toshiby a dle více zdrojů je to v současné době asi nejlepší volba. /pominu-li IBM samozřejmě:)/
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP

Josh87
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 05 dub 2008 23:03
Bydliště: Brno

Příspěvekod Josh87 » 05 dub 2008 23:08

polo píše:To nebude zrovna uspech prejst z pavilionu na na lacnu satellite od toshibi :lol:


Ahoj, no já ti nevím, ale ptal jsem se přímo u servicemana (TSB) a ten mi řekl, že rozhodně by šel do Toshiby a to jsem se ho prosím ptal na srovnání Pavilionu a Toshiby, pominu-li fakt, že tam byla fůůůra krabic od MSI, Gigabyte a Asus :-))), navíc co jsem tak nějak řešil v poslední době a jako že nový ntbk jsem řešil měsíc v kuse.. tak z toho vylezly Toshiby jako THE BEST . Já osobně teda jdu do A210-1AP.
S AMD již mám jisté zkušenosti a jsem naprosto spokojen.. a grafika od ATI mi nedělala problémy narozdíl od nVid (to byl horor a jelo to na intelu).
A co se týče IBM.. je pravda, že kvalita je kvalita.. ale pánové a dámy.. vždyť to jsou krabice :-))), nedávno jsem viděl "nový" model od IBM a zjistil jsem že vypadá jako ntbk z doby před 5 lety :-(.


Spíše by mne zajímala jiná věc.. zjistili jste někdo jaký WV strkají do těch Toshib? Respektive do A210-1AP, jestli 32- nebo 64-bit?

sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 05 dub 2008 23:22

Není jediný důvod, proč by tam mělo být cokoliv jiného něž Vista home premium 32b...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Josh87
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 05 dub 2008 23:03
Bydliště: Brno

Příspěvekod Josh87 » 05 dub 2008 23:26

sirius1983 píše:Není jediný důvod, proč by tam mělo být cokoliv jiného něž Vista home premium 32b...

To mě přivádí k otázce.. nevíte proč to dělají, když je 64-bit jen o pár korun dražší?


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů