Zdravím!
Objednal jsem si tenhle notes, dneska přišel. Klasika - zapnu do sítě, zapnu notes, spustím instalaci Win. Chvíli se mi kopírovali instalační soubory, pak mi ale vyskočilo chybové okno s hláškou "Fail to get image´s dat file"
Nevíte někdo, co se s tím dá dělat? Budu vděčný za každou odpověď.
Díky za ohlasy!
MatesSl
Acer Aspire 4810T - chyba při instalaci Win Vista
Tak to je pěkně na nic... nIcméně jsem to řešil, měl jsem dvě možnosti, nevím, jak máš ten notes dlouho, kdys ho kupoval, apod.
1.) Zavolat prodejci - možnost vrátit zboží bezdůvodně 14dní od koupení a pak si tam objednan nový
2.) Reklamace u výrobce - pro notebook si přijede PPL, v Brně u Aceru opraví a pak ho opět PPL přiveze zpět. Bezplatná doprava.
Já jsem volil možnost 2... Budu mít jednu reklamaci, ale jde jen o přehrání obrazu na skrytém partitionu HDD. Takže nic velkého. V úterý jsem zadával přes web Aceru reklamaci, ve čtvrtek si přijeli pro notebook, včera byl v Brně. Uvidíme, jak dlouho to bude trvat, takováto banální oprava. A jsem zvědavý, kdy se mi vrátí... Budu informovat
1.) Zavolat prodejci - možnost vrátit zboží bezdůvodně 14dní od koupení a pak si tam objednan nový
2.) Reklamace u výrobce - pro notebook si přijede PPL, v Brně u Aceru opraví a pak ho opět PPL přiveze zpět. Bezplatná doprava.
Já jsem volil možnost 2... Budu mít jednu reklamaci, ale jde jen o přehrání obrazu na skrytém partitionu HDD. Takže nic velkého. V úterý jsem zadával přes web Aceru reklamaci, ve čtvrtek si přijeli pro notebook, včera byl v Brně. Uvidíme, jak dlouho to bude trvat, takováto banální oprava. A jsem zvědavý, kdy se mi vrátí... Budu informovat
Acer Aspire 4810T - 354G50Mn
Ano, jedna z těchhle možností se nabízela, ale nainstaloval jsem tam jinej OS z CD, co jsem doma našel a fungoval v pohodě, všechno šlo, jen jsem tam neměl všechny vyhytávky, které bych měl z instalace z HDD. Sice na stránkách Acer se dá něco stáhnout, ale zdaleka jsem tam nenašel všechno. Nicméně uvidíme, jak to bude s Win7
Takže byl poškozený skrytý oddíl...
kvakunek: To mi říkali na servisní lince taky Uvidíme, doufám...
Takže byl poškozený skrytý oddíl...
kvakunek: To mi říkali na servisní lince taky Uvidíme, doufám...
Acer Aspire 4810T - 354G50Mn