Acer Aspire 4810T - chyba při instalaci Win Vista

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
MatesSl
občas něco napíše

Acer Aspire 4810T - chyba při instalaci Win Vista

Příspěvekod MatesSl » 31 srp 2009 22:10

Zdravím!
Objednal jsem si tenhle notes, dneska přišel. Klasika - zapnu do sítě, zapnu notes, spustím instalaci Win. Chvíli se mi kopírovali instalační soubory, pak mi ale vyskočilo chybové okno s hláškou "Fail to get image´s dat file"

Nevíte někdo, co se s tím dá dělat? Budu vděčný za každou odpověď.
Díky za ohlasy!

MatesSl

DngrsKuzle
občas něco napíše

Příspěvekod DngrsKuzle » 04 zář 2009 18:29

jsem na tom stejne

MatesSl
občas něco napíše

Příspěvekod MatesSl » 05 zář 2009 11:07

Tak to je pěkně na nic... nIcméně jsem to řešil, měl jsem dvě možnosti, nevím, jak máš ten notes dlouho, kdys ho kupoval, apod.

1.) Zavolat prodejci - možnost vrátit zboží bezdůvodně 14dní od koupení a pak si tam objednan nový

2.) Reklamace u výrobce - pro notebook si přijede PPL, v Brně u Aceru opraví a pak ho opět PPL přiveze zpět. Bezplatná doprava.

Já jsem volil možnost 2... Budu mít jednu reklamaci, ale jde jen o přehrání obrazu na skrytém partitionu HDD. Takže nic velkého. V úterý jsem zadával přes web Aceru reklamaci, ve čtvrtek si přijeli pro notebook, včera byl v Brně. Uvidíme, jak dlouho to bude trvat, takováto banální oprava. A jsem zvědavý, kdy se mi vrátí... Budu informovat
Acer Aspire 4810T - 354G50Mn

kvakunek
guru

Příspěvekod kvakunek » 05 zář 2009 11:18

ten skrytý oddíl byl patrně poškozen nebo je možné,že je něco s diskem...každopádně bych to poslal raději do servisu

MatesSl: myslím,že během příštího týden bys to mohl mít doma
ACER Aspire 6920G-582G32MN

MatesSl
občas něco napíše

Příspěvekod MatesSl » 05 zář 2009 11:58

Ano, jedna z těchhle možností se nabízela, ale nainstaloval jsem tam jinej OS z CD, co jsem doma našel a fungoval v pohodě, všechno šlo, jen jsem tam neměl všechny vyhytávky, které bych měl z instalace z HDD. Sice na stránkách Acer se dá něco stáhnout, ale zdaleka jsem tam nenašel všechno. Nicméně uvidíme, jak to bude s Win7 :wink:

Takže byl poškozený skrytý oddíl... :o

kvakunek: To mi říkali na servisní lince taky :D Uvidíme, doufám...
Acer Aspire 4810T - 354G50Mn

Zpět na „notebooky Acer“