Acer Aspire 1650 1652wlmi - režim spánku, chyba????
noo windowsy muzu obnovit z recovery CD ale to bude zsee ta vyrobni konfigurace a zase to bude jebat.......to bych si nepomohl....jedine pomalu aktualizovat vsechny ovladace.....pomalu a jiste....nooo nefim....uz ho maji 8 dni v servise a operator mi rekl ze už 2 dny se opravuje...... a řeší co a dál s tim.....je to treti stejna oprava....tak jsem žadal o penize........a jeste k tomu mi odešel touchpad a nejak to sekalo jak najel do windowsu tak zatuhl často a pak se mi wifi pripojeni vypinalo a zapinalo.................nejak blbo...tak cekam....noooo ty acery...kua.. nervy......ale jinak cena/vykon nesrovnatelny...................je to pouhe pentium-m 1,7ghz ale vykon jako moje 3ghz pentium.......paráda......noo až se mi servis ozve tak dám vědět co a jak.................bude to jeste zajimave
ja akoze pozeram ze o com toci vkuse ze ma najnovsie ovladace ked ty mu pises ze si si dal STARSIE a PROBLEM sa VYRIESIL.
TO PECA: ja mam acer uz nejaky cas a som spokojny a poznam aspon tucet dalsich ludi ktorym acer ide v pohode. samozrejme ze ako kazda znacka tak aj acer ma kazove notesy ale ktora nema. a problemy s dvd hmmm podla toho co som cital tak to ma dost vela notebookov. tak sa uz prestan navazat vkuse do aceru... proste zalezi od toho ake mas stastie a ci dostanes bezporuchovy notes, ktory ked ide tak ide alebo ci dostanes poruchovy, ktory ked sa sere tak sa sere.
TO PECA: ja mam acer uz nejaky cas a som spokojny a poznam aspon tucet dalsich ludi ktorym acer ide v pohode. samozrejme ze ako kazda znacka tak aj acer ma kazove notesy ale ktora nema. a problemy s dvd hmmm podla toho co som cital tak to ma dost vela notebookov. tak sa uz prestan navazat vkuse do aceru... proste zalezi od toho ake mas stastie a ci dostanes bezporuchovy notes, ktory ked ide tak ide alebo ci dostanes poruchovy, ktory ked sa sere tak sa sere.
to noke kola....
joo tak mas pravdu..kamos ma acer od minulych vanoc a uplne v poho...............zadny problem....paráda....ale ten muj aspire 1652wlmi.....to je neštesti....viz výše
-
- Moderátor
Samozřejmě netvrdím že každej Acer má nějakou vadu, to by asi brzo zkrachovali, samozřejmě je i spousta spokojenejch zákazníků. Já jenom říkám, že ta zmíněná pravděpodobnost trefení poruchovýho kusu je u aceru vyšší. Ono je to logický, výstupní kontrola stojí peníze a třeba u Thinkpadů si jí pořádně zaplatíš, Acer se vydal cestou opačnou - nabídne ti ntb za nízkou cenu.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)