Acer Aspire 1650 1652wlmi - režim spánku, chyba????

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 05 pro 2006 17:34

noo windowsy muzu obnovit z recovery CD ale to bude zsee ta vyrobni konfigurace a zase to bude jebat.......to bych si nepomohl....jedine pomalu aktualizovat vsechny ovladace.....pomalu a jiste....nooo nefim....uz ho maji 8 dni v servise a operator mi rekl ze už 2 dny se opravuje...... a řeší co a dál s tim.....je to treti stejna oprava....tak jsem žadal o penize........a jeste k tomu mi odešel touchpad a nejak to sekalo jak najel do windowsu tak zatuhl často a pak se mi wifi pripojeni vypinalo a zapinalo.................nejak blbo...tak cekam....noooo ty acery...kua.. nervy......ale jinak cena/vykon nesrovnatelny...................je to pouhe pentium-m 1,7ghz ale vykon jako moje 3ghz pentium.......paráda......noo až se mi servis ozve tak dám vědět co a jak.................bude to jeste zajimave

Nuke_Cola
občas něco napíše

Příspěvekod Nuke_Cola » 05 pro 2006 17:44

ja akoze pozeram ze o com toci vkuse ze ma najnovsie ovladace ked ty mu pises ze si si dal STARSIE a PROBLEM sa VYRIESIL.

TO PECA: ja mam acer uz nejaky cas a som spokojny a poznam aspon tucet dalsich ludi ktorym acer ide v pohode. samozrejme ze ako kazda znacka tak aj acer ma kazove notesy ale ktora nema. a problemy s dvd hmmm podla toho co som cital tak to ma dost vela notebookov. tak sa uz prestan navazat vkuse do aceru... proste zalezi od toho ake mas stastie a ci dostanes bezporuchovy notes, ktory ked ide tak ide alebo ci dostanes poruchovy, ktory ked sa sere tak sa sere.

mbelas
guru

to noke kola....

Příspěvekod mbelas » 05 pro 2006 21:36

joo tak mas pravdu..kamos ma acer od minulych vanoc a uplne v poho...............zadny problem....paráda....ale ten muj aspire 1652wlmi.....to je neštesti....viz výše

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Peca-on-line » 05 pro 2006 22:10

Samozřejmě netvrdím že každej Acer má nějakou vadu, to by asi brzo zkrachovali, samozřejmě je i spousta spokojenejch zákazníků. Já jenom říkám, že ta zmíněná pravděpodobnost trefení poruchovýho kusu je u aceru vyšší. Ono je to logický, výstupní kontrola stojí peníze a třeba u Thinkpadů si jí pořádně zaplatíš, Acer se vydal cestou opačnou - nabídne ti ntb za nízkou cenu.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

Zpět na „notebooky Acer“