K TV - mám malinkou webcameru (takový ten tuhý kablík s kamerou na jednom a USB na druhém konci) - po instalu mi to přidalo prográmek k testování/nahrávání videa skrz tu kameru - program detekuje video a kupodivu detekoval i TV, ale zrovna jsem nebyl na anténě, tak nemám otestováno přehrávání/nahrávání TV, a nezkoušel jsem ladit kanály (ale tato možnost tam je) - prográmek se jmenuje AMCAP - byl ke kameře soyntec - usb mini webcam joinsee 100 (www.soyntec.com)
infra - neuměl jsem spárovat s mobilem a zatím jsem nešahal do jeho nastavení v biosu - jede mi BT, tak infra oželím
další věc, pokud najdeš nějaké ovladače na grafiku, dej mi taky pls vědět, koukal jsem na cataklysty - po testu mi to plivlo, že nejsou použitelné pro tento model..nemám s ATI žádné zkušenosti (jsem Nvidia fanda) a s mobilní grafikou také minimální....
EDIT:
tak testnul jsem ten prográmek a ladění analogu jede...bohužel se nevyznám v normách a tak jsem to projel na nějaký PAL a na auto - našlo mi to všechny české, ale nenaladil jsem zvuk...možná je to normou, netuším...
screen: