HaniSS píše:testoval jsem ten prográmek ze slunečnice a nic moc...
digitál jsem na tom nechytil vůbec - signál kolísal jak se mu zachtělo - nepřipojeného nic 12%, připojená redukce 35-50% a po připíchnutí na anténu taky tak všelijak nejvíc okolo 50%
digital mi to odmítlo naladit, sice je tam volba pozemního digitálního vysílání, ale není tam předvolená volba pro CZ, je tam anglie, skotsko, finsko atd..CZ tam není, tudíž nic nenaladím
analog to našlo, dokonce poláky a podobně, ale v mizerné kvalitě....přitom na tom AMCAPu to jede koukatelně
všechno jsem zkoušel přes anténu na střeše
opravdu ti asi neporadím nic lepšího, než sbalit noťas a vyšlápnout nějaký kopec...digitál mi přes arcade jede ukázkově, stanice se samy naladí a uloží do paměti...analog nějak neřeším, vlastně celou TV beru jako bonus...já to bral hlavně kvůli té grafice
Stačí si na http://www.digitalnitelevize.cz zjistit na jakém kanálu se ve vaší lokalitě vysílá multiplex, v tom TV-boxu nastavit v "Device params" "All Region", pak vybrat ten kanál (o řádej níž), a na konec na následující kartě(Channels) dát scan. A DVB-T přes AVS TV Box by vám mělo šlapat
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)