který NB má podle vás nejhezčí design?
hlasuju pro ten svuj gemstone, bude to rok co ho mam a je porad stejnej a stejne elegantni
kamoska ma VAIO a je divny,hranaty a pseudo elegantni
kamoska ma VAIO a je divny,hranaty a pseudo elegantni
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
-
- občas něco napíše
Tak to nechápu. Jak může vyhrávat lenovo Řeší se tady design a né nějaká kvalitní konstrukce, záruka. Každý Lenovo má takovej hnusnej krabicoidní vzhled. Povrch vypadá jak 100x zrecyklovanej plast. Fuj, fuj, fuj. Chybí mi možnost HP, hlavně řady DV5,DV7, HDX.
HP pavilion dv7-1060ez - Intel C2D P8400, 4 GB RAM DDRII, Nvidia Geforce 9600m GT, 320 GB HDD
-
- guru
Mně se nejvíc líbí ten můj Acer 17ka perfektně rozvržená plnohodnotná klávesnice + numerická, žádná prohozená tlačítka, krásný jemný stisk... a celkově je ten design docela praktickej - až teda na ten levnej plast, to není nic moc.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Osobne leskle notebooky ala pavilion ci leskle toshiby povazujem za najhnusnejsie a je mi do smiechu ked videm , ze niekto to moze vobec pouzivat Ja to vrchol hnusu...
Ten pekny matny(trosku drsni) povrch Thinkpadov( okrem SL ) je mojmu oku najlahodnejsi, Skoda , ze podobnych notebookov je uz tak malo...
Ten pekny matny(trosku drsni) povrch Thinkpadov( okrem SL ) je mojmu oku najlahodnejsi, Skoda , ze podobnych notebookov je uz tak malo...
-
- občas něco napíše
Toshiba je lesklá hodně a leštěná klávesnice je už i na mě moc, ale kdybych neměl leslýho aspoň něco tak bych se asi zbláznil . Nesmíš bejt takový prase a víc se o to starat. Jednou za čas očistím notes švédskou utěrkou a je jak nový. Lesklý věci jsou holt v módě.
HP pavilion dv7-1060ez - Intel C2D P8400, 4 GB RAM DDRII, Nvidia Geforce 9600m GT, 320 GB HDD
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“