![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
který NB má podle vás nejhezčí design?
hlasuju pro ten svuj gemstone, bude to rok co ho mam a je porad stejnej a stejne elegantni
kamoska ma VAIO a je divny,hranaty a pseudo elegantni
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kamoska ma VAIO a je divny,hranaty a pseudo elegantni
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
-
- občas něco napíše
Tak to nechápu. Jak může vyhrávat lenovo
Řeší se tady design a né nějaká kvalitní konstrukce, záruka. Každý Lenovo má takovej hnusnej krabicoidní vzhled. Povrch vypadá jak 100x zrecyklovanej plast. Fuj, fuj, fuj. Chybí mi možnost HP, hlavně řady DV5,DV7, HDX.
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
HP pavilion dv7-1060ez - Intel C2D P8400, 4 GB RAM DDRII, Nvidia Geforce 9600m GT, 320 GB HDD
-
- guru
Mně se nejvíc líbí ten můj Acer 17ka
perfektně rozvržená plnohodnotná klávesnice + numerická, žádná prohozená tlačítka, krásný jemný stisk... a celkově je ten design docela praktickej - až teda na ten levnej plast, to není nic moc.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Osobne leskle notebooky ala pavilion ci leskle toshiby povazujem za najhnusnejsie a je mi do smiechu ked videm , ze niekto to moze vobec pouzivat Ja to vrchol hnusu...
Ten pekny matny(trosku drsni) povrch Thinkpadov( okrem SL ) je mojmu oku najlahodnejsi, Skoda , ze podobnych notebookov je uz tak malo...
Ten pekny matny(trosku drsni) povrch Thinkpadov( okrem SL ) je mojmu oku najlahodnejsi, Skoda , ze podobnych notebookov je uz tak malo...
-
- občas něco napíše
Toshiba je lesklá hodně a leštěná klávesnice je už i na mě moc, ale kdybych neměl leslýho aspoň něco tak bych se asi zbláznil
. Nesmíš bejt takový prase a víc se o to starat. Jednou za čas očistím notes švédskou utěrkou a je jak nový.
Lesklý věci jsou holt v módě. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
HP pavilion dv7-1060ez - Intel C2D P8400, 4 GB RAM DDRII, Nvidia Geforce 9600m GT, 320 GB HDD
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“