Ahoj, napadlo mě se zeptat, jak náročné je, zda to někdo dokáže.... reaguji na článek v novinách, který jsem nedávno četl a klukovi, kterému ukradli ntb a pomocí webkamery sledoval zloděje...
Jelikož mi včera ukradli NTB a měl jsem v něm hodně dat za poslední dobu, která jsou firemně docela cenná a o osobních nemluvě, nemám z toho moc radost a rád bych se pokusil ntb najít.
Nevíte někdo kam nebo na koho se obrátit, jestli je to možnost jak zkusit tu webkameru?
Dík
Sledování ukradeného NTB
-
- guru
Tak si ten článek přečti znova a pořádně.
Teď už je pozdě, měl si na to myslet než ti notebook ukradli, zakoupit a nainstalovat patřičný software.
A koho kontaktovat? Hm, že by policii?
Cenná firemní data? Měl jste zašifrovaný disk? Proč jste je nezálohoval?
Berte to jako cennou lekci, příště již jistě učiníte preventivní kroky k tomu, aby se podobná situace již neopakovala.
Teď už je pozdě, měl si na to myslet než ti notebook ukradli, zakoupit a nainstalovat patřičný software.
A koho kontaktovat? Hm, že by policii?
Cenná firemní data? Měl jste zašifrovaný disk? Proč jste je nezálohoval?
Berte to jako cennou lekci, příště již jistě učiníte preventivní kroky k tomu, aby se podobná situace již neopakovala.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
- Moderátor
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“