Snížení výkonu po odpojení adaptéru

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
Bici
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 21 srp 2012 21:15

Snížení výkonu po odpojení adaptéru

Příspěvekod Bici » 21 srp 2012 21:21

Ahoj, předen se omlouvám pokud se tu již řešilo. Mám MSI GT780DX a po odpojení adaptéru se sníží výkon asi na 1/4. Vůbec si stím nevím rady. V nastavení napájení jsem nic nenašel. Moc děkuji za pomoc, či odkaz. Petr

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9097
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 21 srp 2012 21:24

Co si přečíst manuál? :roll:
Asus ROG Strix G18

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 21 srp 2012 21:25

co uvažovat logicky... a nebo aspoň se zde podívat
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10673
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 21 srp 2012 21:26

Ve správě napájení si nastav vše na vysoký výkon.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Bici
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 21 srp 2012 21:15

Příspěvekod Bici » 21 srp 2012 21:52

roman2277 píše:Ve správě napájení si nastav vše na vysoký výkon.


To jsem právě zkoušel, ale stejně výkon klesá :(

Uživatelský avatar
Chlebovnik
guru
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 21 srp 2012 22:52

Baterka to prostě neutáhne. Hraje se na síti.

/thread
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8856
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR

Příspěvekod swarm » 21 srp 2012 23:19

Grafika od NVIDIE?
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

Bici
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 21 srp 2012 21:15

Příspěvekod Bici » 22 srp 2012 10:45

swarm píše:Grafika od NVIDIE?

ano 570m

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10673
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 22 srp 2012 17:07

No stejně je pošetilé hrát hry na baterce.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8856
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR

Příspěvekod swarm » 22 srp 2012 20:22

Bici píše:
swarm píše:Grafika od NVIDIE?

ano 570m
V tom případě si vyhledej návod na vypnutí funkce PowerMizer. Ta je totiž od nějakého roku nastavena tak, že při napájení ze sítě běží grafika na 100% a při baterce na minimum.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

Uživatelský avatar
Chlebovnik
guru
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 23 srp 2012 10:11

Mně teda Powermizer nikdy takovéhle problémy nedělal.

EDIT: Kdyžtak si stáhni nVidia Powermizer Manager, to by ti mohlo pomoct.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Bici
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 21 srp 2012 21:15

Příspěvekod Bici » 26 srp 2012 19:16

Chlebovnik píše:Mně teda Powermizer nikdy takovéhle problémy nedělal.

EDIT: Kdyžtak si stáhni nVidia Powermizer Manager, to by ti mohlo pomoct.


Děkuji za pomoc, ale nemůžu ho nikde najít. Všechny odkazy jsou někam do pr...

Uživatelský avatar
Chlebovnik
guru
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 26 srp 2012 19:41

• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Bici
občas něco napíše
Příspěvky: 12
Registrován: 21 srp 2012 21:15

Příspěvekod Bici » 27 srp 2012 18:54



Super, díky za odkaz. Nainstaloval jsem, vyzkoušel ale bez účinku. Score v 3DMarku 06 s adaptérem je 17000, bez adaptéru 2500! Tak nevím co tím,asi nic :)

Uživatelský avatar
Chlebovnik
guru
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 27 srp 2012 20:19

A dal jsi Enable, Fixed performance Level: Max. Perf / Min. PowerSave a Instant Apply? A jaké má ta karta při tom 3DMarku takty?

Pak už ti to může brzdit jenom procesor.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p


Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 7 hostů