Ahoj
Dik za info.
Mne ide momentalne o to zohnat 15" notebook (za spominanu cenu) co najlepsi na vyuzitie pre grafiku. Vydrz hra rolu ... taktiez som sa rozhodol pre mac os x skrze toho ze nezerie tak bateriu a cu na mac os x lepsiie programy co sa tyka grafiky (kodovanie stranok ....) a photoshop je ovela rychlejsi.
Co budem mat z toho ked zoberem za tu cenu (1400 bez dph) thinkpad t510 s nie i5 2.4 ale i7 2.66 s matnym displayom 1600 x 900 rozlisenie, 7200 otackovy diskom s predpokladanou vydrzou az 7 hodin (ked sa mi to v podstate vobec neoplati ?) pretoze photoshop pojde nie za 4 sekundy ale za 8 a sytem bude dost spomaleny skrze sedmicky ... v podstate unik na mac je nejaka zachrana pred windowsom ....
ako ja len neviem najst poriadny stroj ktrory nie je az take hebedo (do 15,4) s vysokym vykonom za cenu 15oo bez dph.
Macbook pro by sa mal dat zohnat za 1750 eur (cez znamosti).
Preto sa pytam ci to je dobry napad ... resp. za tu cenu mozem zobrat aj starsi s procakom c2d 2.8ghz, 9600gt atd ... ale predsa novsie je novsie nie ?
Tak teda co by ste poradili ? (mozno som velmi narocny ale za sumu cakam plny servis, nemyslim nbd ja si ho do servisu dokazem zaniest ale jednoducho bezproblemovy nb s vyskonym vykonom

a to neviem ci taky DELL resp. IBM najdem (vaha do 2,5kg aspon 6-7h vydrz ...)
Dakujem