již dříve jsem tu řešil úvahu o koupi MacBooku ovšem v osekaném základu za 26000,- s 512MB RAM. Nakonec jsem měl nadupané FSC s dedikovanou grafikou, ovšem samý problém, tak jsem jej vrátil. Teď jsem měl Acer Aspire 5520, ovšem taktéž katastrofa,takže vráceno. Už nějak nevím čemu mám věřit a chci najít spolehlivého kamaráda na cesty, který se na mě bude jen usmívat a bude kvalitní dílensky. Apple mě velice zaujal po návštěvě Apple Store-václavské náměstí. Bohužel mám teď dost osekaný rozpočet do 20000,- s kterým mohu maximálně uvažovat o použitém MacBooku (spíše iBooku 12''). Vzhledem k tomu,že druhý rok záruky je většinou placený nadstandart, tak jsem si zcela jist,že ntb. v záruce neseženu ani omylem. má tedy vůbec význam se poohlížet po inzerátech na netu? Samozřejmností je, aby byl prodejce taktéž z Prahy kvůli osobní schůzce a otestování produktu. Chtělo by to ale nějakého Apple uživatele,který zná problematiku a dokáže otestovat základy na místě. Samozřejmě lze stanovit kupní smlouva na dohodě se zárukou 1/2 roku u původního majitele podle zákona. Tak jsem na vážkách, co si o tom myslíte Vy???
Děkuji
P.S.:Jako nový ntb. je spolehlivé pouze HP business řady 67xx v dané cenové kategorii...