Dell XPS M1330 - už je
Radek.n: ano jdou připojit dva monitory, přes d-sub ( kvalita nic moc ) a druhý redukcí hdmi na dvi...
Lukes: mě to nedělá...
Chlastien: co by tak asi mohlo na grafice a procesoru dělat divné zvuky? Možná je to disk, při silnějším zatlačení na touchpad jsou cítit mírné vibrace...
( v minulosti byl problém s pískáním procesoru v podtaktovaném stavu, teď už je to ok )
Lukes: mě to nedělá...
Chlastien: co by tak asi mohlo na grafice a procesoru dělat divné zvuky? Možná je to disk, při silnějším zatlačení na touchpad jsou cítit mírné vibrace...
( v minulosti byl problém s pískáním procesoru v podtaktovaném stavu, teď už je to ok )
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268
tak bez NBD urcite neeee... dyt zarucni servis dellu je asi nejvetsi duvod, proc do nej jit, je jeden z nejlepsich.
a porouchavaji se booky vsech znacek
je ale pravda, ze nvidia mela s 8400GS nejake problemy...
dell to pripadne resi vymenou zakladni desky..
a porouchavaji se booky vsech znacek
je ale pravda, ze nvidia mela s 8400GS nejake problemy...
dell to pripadne resi vymenou zakladni desky..
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Mam moznost koupit mirne jete xps (t7250, 200hdd, 3 gb ram, geforce 8400) za 19000 kc s dph ... Bohuzel k nemu jiz neni nbd zaruka od dellu, ale standartni zaruka od prodejce (pplkou si to necha privezt a pak ma 30 dni na opravu). Chci se zeptat, zda byste to za tu cenu doporucili a jaka je u nej sance, ze nebudu servis vubec potrebovat (hemzi se to tady samymi problemy a pomalu to vypada, ze zadne bezvadne xps nebylo vyrobeno
mel bych dotaz ohledne touchpadu na tomto ntb.. je mozne ho nejak nakonfigurovat aby napr. kliknutim do praveho horniho rohu, pripadne praveho dolniho provedl nejakou akci? typicky napr. v i.e. backward/forward. vsechny ntb co jsem zatim mel toto umoznovaly, obavam se, ze tenhle strep tuto funkci vubec nema..
Tak už mně ta mrd*a odešla taky... kdybych neměl 3r NBD tak si rvu vlasy... Na Dell lince při objednání technika jsem se ptal na výměnu za zákl. desku s integrovanou grafikou (viz někteří stejně postižení na Dell blogu Direct2Dell kterým v tomto bylo vyhověno), dočkal jsem se jen arogance... Za těch 40 litrů jsem si teda představoval něco jinýho...
| Dell XPS M1330 | T7300 C2D 2,0Ghz | 4GB Ram | 160GB disk 7200rpm | GF 8400M GS | LED Displej | 3 NBD |