Dell XPS M1330 - už je
Radek.n: ano jdou připojit dva monitory, přes d-sub ( kvalita nic moc ) a druhý redukcí hdmi na dvi...
Lukes: mě to nedělá...
Chlastien: co by tak asi mohlo na grafice a procesoru dělat divné zvuky? Možná je to disk, při silnějším zatlačení na touchpad jsou cítit mírné vibrace...
( v minulosti byl problém s pískáním procesoru v podtaktovaném stavu, teď už je to ok )
Lukes: mě to nedělá...
Chlastien: co by tak asi mohlo na grafice a procesoru dělat divné zvuky? Možná je to disk, při silnějším zatlačení na touchpad jsou cítit mírné vibrace...
( v minulosti byl problém s pískáním procesoru v podtaktovaném stavu, teď už je to ok )
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268
tak bez NBD urcite neeee... dyt zarucni servis dellu je asi nejvetsi duvod, proc do nej jit, je jeden z nejlepsich.
a porouchavaji se booky vsech znacek
je ale pravda, ze nvidia mela s 8400GS nejake problemy...
dell to pripadne resi vymenou zakladni desky..
a porouchavaji se booky vsech znacek
je ale pravda, ze nvidia mela s 8400GS nejake problemy...
dell to pripadne resi vymenou zakladni desky..
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Mam moznost koupit mirne jete xps (t7250, 200hdd, 3 gb ram, geforce 8400) za 19000 kc s dph ... Bohuzel k nemu jiz neni nbd zaruka od dellu, ale standartni zaruka od prodejce (pplkou si to necha privezt a pak ma 30 dni na opravu). Chci se zeptat, zda byste to za tu cenu doporucili a jaka je u nej sance, ze nebudu servis vubec potrebovat (hemzi se to tady samymi problemy a pomalu to vypada, ze zadne bezvadne xps nebylo vyrobeno ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mel bych dotaz ohledne touchpadu na tomto ntb.. je mozne ho nejak nakonfigurovat aby napr. kliknutim do praveho horniho rohu, pripadne praveho dolniho provedl nejakou akci? typicky napr. v i.e. backward/forward. vsechny ntb co jsem zatim mel toto umoznovaly, obavam se, ze tenhle strep tuto funkci vubec nema..
Tak už mně ta mrd*a odešla taky... kdybych neměl 3r NBD tak si rvu vlasy... Na Dell lince při objednání technika jsem se ptal na výměnu za zákl. desku s integrovanou grafikou (viz někteří stejně postižení na Dell blogu Direct2Dell kterým v tomto bylo vyhověno), dočkal jsem se jen arogance... Za těch 40 litrů jsem si teda představoval něco jinýho...
| Dell XPS M1330 | T7300 C2D 2,0Ghz | 4GB Ram | 160GB disk 7200rpm | GF 8400M GS | LED Displej | 3 NBD |