latitude e4200
latitude e4200
Zdravim,dostal jse ke me neteook dell latitude e4200 a otazka zni ssd to najde,ale nefunguje,musi tam byt jete druhej ssd aby to slo, v biosu at dam co chci tak to nepomuze a porad pise primary hard drive none
Re: latitude e4200
to SSD je původní z výroby notebooku?
ssd jem daval svuj,puvodne tam nebyl zadny
Model původního a nového SSD?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
puvodni ssd tam nebyl
takže jsi koupil 2.5" SATA SSD a dal ho tam sám?
Tipuji, že to bude nějaký levnější model, tam bohužel občas mají starší notebooky problém to rozpoznat, nevím proč, ale měl jsem s tím taky problém u jednoho staršího notebooku. Pomohlo koupit o něco dražší WD Blue, který už starší notebook rozpoznal bez problému. U levnějších SSD jsem navíc objevil problém s klesající rychlostí zápisu, při vyšším objemu dat v řádech GB.
Tipuji, že to bude nějaký levnější model, tam bohužel občas mají starší notebooky problém to rozpoznat, nevím proč, ale měl jsem s tím taky problém u jednoho staršího notebooku. Pomohlo koupit o něco dražší WD Blue, který už starší notebook rozpoznal bez problému. U levnějších SSD jsem navíc objevil problém s klesající rychlostí zápisu, při vyšším objemu dat v řádech GB.