26/11/2007 (pondělí) moje definitivní objednávka notebooku emailem odchází na ...@dell.com
29/11 odpoledne mi je zaslána emailem proforma faktura, antedatovaná na 27/11 (neměl jsem tady zastříhat ušima?)
30/11 v poledne (pátek) jsem mobilem provedl platební příkaz, mé elektronické peníze se vydaly na několikadenní cestu z banky do banky
3/12 (pondělí) stav zakázky: fáze 1
4/12 (úterý) mi hází do schránky listonoš můj měsíční výpis z účtu (poslední položka: zaplacený notebook, pochvala pro P.Spoř. ), stav zakázky: fáze 1
5/12 (středa) telefonát do dellu, nemají mě v nějakém výpise, kde by mě měli mít, ale potvrzují, že peníze přišly na účet, stav zakázky: fáze 1
7/12 stav zakázky: fáze 5, zakázka předána přepravci, cestu zakázky můžete sledovat na stránkách přepravce
10/12 toto je poštovní razítko na dokladu o zaplacení, který přišel z dellu klasickou poštou, poprvé vidím jako "způsob dodání" WALSH WESTERN. Jméno tohoto kurýra vkládám do googlu, a tím se dostávám na tuto diskusi.
Mám předpokládané datum dodání 21/12. Napadá mě jediná věc: to chce klid. Nakonec nejsem malej. A nějaké ponožky se pod stromečkem vždycky najdou.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)