ASUS F3TC reklamace - Prasklina u šipky
-
- občas něco napíše
Asi po 2 měsících používání mi prasklo šasi u pravé šipky.
Toto slabé místo je už dost známe a není to jen můj problém, nebo defekt vzniklý špatným zacházením. Dá se také krásně sledovat jak plasty pracují vlivem teploty, při používání (zahřátí) se prasklina krásně zatáhne. To si také myslím že může být příčinou častéhé praskání.
NB jsem odeslal pomocí DPD na reklamaci. Trochu (dost) mě zarazilo že ani po 10min. domlouvání mi přepravce nebyl schopen vystavit doklad o převzetí zásilky. Stalo se to někomu taky?
Ale dnes už je NB v servisu tak jsem zvědav jak bude probíhat zbytek reklamace.....
Toto slabé místo je už dost známe a není to jen můj problém, nebo defekt vzniklý špatným zacházením. Dá se také krásně sledovat jak plasty pracují vlivem teploty, při používání (zahřátí) se prasklina krásně zatáhne. To si také myslím že může být příčinou častéhé praskání.
NB jsem odeslal pomocí DPD na reklamaci. Trochu (dost) mě zarazilo že ani po 10min. domlouvání mi přepravce nebyl schopen vystavit doklad o převzetí zásilky. Stalo se to někomu taky?
Ale dnes už je NB v servisu tak jsem zvědav jak bude probíhat zbytek reklamace.....
-
- občas něco napíše
Tak reklamace byla vyřízena za 8 dní (předání DPD, oprava až po předání servisem zpět k přepravě DPD.) Dnes mi měl přijít, ale bohužel jsem nemohl celý den být na adrese dodání, tak jsem doufal, že až přepravce dorazí, ozve se a já se zařídím, aby někdo balík převzal. Bohužel jsem se žádného hovoru nedočkal. Tak se snad dočkám zítra, ale pro jistotu si na DPD linku zavolám!
Doufám, že aspoň v servisu bylo vše OK a nebude mě čekat nějaký překvapení po rozbalení balíku, ptž problémy s DPD mi stačí.
Zítra doplním jak to vše dopadlo
Doufám, že aspoň v servisu bylo vše OK a nebude mě čekat nějaký překvapení po rozbalení balíku, ptž problémy s DPD mi stačí.
Zítra doplním jak to vše dopadlo
-
- občas něco napíše
Když mi první den nebyl NB doručen, ráno jsem zavolal na DPD, domluvil se, že buď nechají NB na depu a já si ho převezmu a že se mi ještě někdo ozve. V poledne se ozvali a NB dopravili.
S reklamací maximální spokojenost, prasklý plast vyměněn, NB byl pečlivě zabalen při přepravě a bez jakých koliv škrábanců atd.
Takže se nikdo nebojte reklamovat prasklý plast u pravé šipky!!!
S reklamací maximální spokojenost, prasklý plast vyměněn, NB byl pečlivě zabalen při přepravě a bez jakých koliv škrábanců atd.
Takže se nikdo nebojte reklamovat prasklý plast u pravé šipky!!!
-
- občas něco napíše
Opět prasklina
Tak cca po měsíci a půl opět prasklina na stejném místě.
Nemám teď čas na reklamování, takže to nechám až na léto, ale naštvalo mě to slušně, protože jsem NB střežil jako oko v hlavě a doufal jsem že prasklina si pro mě znovu nepříjde...smůla:(
Nemám teď čas na reklamování, takže to nechám až na léto, ale naštvalo mě to slušně, protože jsem NB střežil jako oko v hlavě a doufal jsem že prasklina si pro mě znovu nepříjde...smůla:(
-
- občas něco napíše