Nejde zapnout :-(
Nejde zapnout :-(
Mám A6Km-Q070H. Při reinstalaci systemu(Vista 32),po stažení aktualizací a jejich následovného naistalování při vypínání notebooku. Tak se pak notebook vypnul a už nejde zapnout. Po zmáčknut zapínacího tlačítka akorát párkrát smutně probliknou kontrolky CapsLock, NumLock, ScrLock a pak zhasnou. Nevíte jak to dostat zase do provozu schopného stavu?
to vypada na vadu zakladni desky ,ale zkuste nozovej rezim
kdyby to nepomohlo nechte odvez do servisu viz odkaz http://rma.asus.de/pick_eu/cz/
kdyby to nepomohlo nechte odvez do servisu viz odkaz http://rma.asus.de/pick_eu/cz/
v ofiku servisu ano, no da se sehnat daleko levneji. v sekci bazar par lidi obchoduje s poskozenymi notebooky na nahradni dily, muzes zkusit kontaktovat nekoho takoveho, nebo zkus nejaky servis (vyhledej si treba pres firmy na seznamu a obvolej), popr. desky se daji levne sehnat treba na ebay.com
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
v Brně na Cejlu je jeden servis,kluci tam prodávají i repasy a starší notesy,myslím že by se na to mohli podívat za rozumný peníz,ale přesnou adresu nevím,je to na té zatáčce u nějakého hypermarketu na Tkalcovské ulici...jinak na Cejlu je tam toho víc,jen poběhat...ale ne potmě
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Fr33dom píše:Problikne k tomu i modře kontrolka zprávy(emailu) ?
Zdravim. mám ten samý problém. Mam A6KM - Q052.
Notebook se mi zaseknul a nešel vypnout ani na tvrdo. Tak jsem vytahnul napájení a vyndal baterku. A když jsem jí vrátil a chtěl zapnout tak mi začala blikat kontrolka emailu a CapsLock, NumLock, ScrLock a tim to hasne nic jinýho se nestane. Co s tím může být???
Děkuji mnohokrát za odpověď.