Nejde zapnout :-(
Nejde zapnout :-(
Mám A6Km-Q070H. Při reinstalaci systemu(Vista 32),po stažení aktualizací a jejich následovného naistalování při vypínání notebooku. Tak se pak notebook vypnul a už nejde zapnout. Po zmáčknut zapínacího tlačítka akorát párkrát smutně probliknou kontrolky CapsLock, NumLock, ScrLock a pak zhasnou. Nevíte jak to dostat zase do provozu schopného stavu?
v ofiku servisu ano, no da se sehnat daleko levneji. v sekci bazar par lidi obchoduje s poskozenymi notebooky na nahradni dily, muzes zkusit kontaktovat nekoho takoveho, nebo zkus nejaky servis (vyhledej si treba pres firmy na seznamu a obvolej), popr. desky se daji levne sehnat treba na ebay.com
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
v Brně na Cejlu je jeden servis,kluci tam prodávají i repasy a starší notesy,myslím že by se na to mohli podívat za rozumný peníz,ale přesnou adresu nevím,je to na té zatáčce u nějakého hypermarketu na Tkalcovské ulici...jinak na Cejlu je tam toho víc,jen poběhat...ale ne potmě 
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Fr33dom píše:Problikne k tomu i modře kontrolka zprávy(emailu) ?
Zdravim. mám ten samý problém. Mam A6KM - Q052.
Notebook se mi zaseknul a nešel vypnout ani na tvrdo. Tak jsem vytahnul napájení a vyndal baterku. A když jsem jí vrátil a chtěl zapnout tak mi začala blikat kontrolka emailu a CapsLock, NumLock, ScrLock a tim to hasne nic jinýho se nestane. Co s tím může být???
Děkuji mnohokrát za odpověď.