Diskutovaná kvalita notebooku Asus
hmm no s tym zahrievanim neviem ako to je u asusov, ale viem ze Acer, ted co z neho pisem , Extensa , tak dost hreje, ak by mal takto hriat aj Asus, tak dakujem pekne, ale zase som pocul, ze ta podlozka sa vyplati vzdy, ked mas notas, vlastne ked si ju kupis, uchladis to lepsie a tympadom predlzujes aj zivotnost notasu, co sa myslim pri nejakom notase za 30 tisiv oplati porozmyslat ... inak neviete jak je to s pouzitim AMD procesorov v Asusoch, je lepsie zvolit radsej Intel ? alebo je to viacmenej jedno, hlavne mi ide o vykon a aj o tu teplotu, predsa Intel bol vzdy vychytanejsi v tom chladeni ...
Reklamace
GTX píše:j ASUS bohatě vybaví, ale pak se na tebe vyj... Po 14 dnech snažení kontaktovat reklamační středisko mi odpověděli na žádost o reklamaci v tom smyslu, že reklamovat myš, která byla vadná od výroby nemám nárok a že mi přejí příjemný den... Baseballka do zad... TAKŽE: kdyby taška byla roztrhaná, tak je to podle nich "dárek navíc" a nemáš nárok na výměnu (to myslím vážne - napsali mi, že je to "DÁREK NAVÍC")
jinak jsem s ASUSem spokojený, ale pokud nechceš chladicí podložku pod něj, tak se poohlídni po nečem "dokonalejším" - třeba ten DELL
Co se týče reklamace příslušenství:
Na reklamaci máš nárok pokud příjde příslušenství (které dávají chytře jako dárek), tedy myš, taška a adaptér ihned nefunkční, pakliže se vada projeví až během užívání, tak máš tedy dle jejich reklamačního řádu smůlu. Reklamace myši a tašky to považuji celkem za nepodstatné, ale ten adaptér je sviňárna (myslím, že by se možná našlo v zákoně něco jako, že bez něj nemůžeš notebook provozovat, takže de facto právo na reklamaci by bylo)
Tady je přesné znění z jejich reklamačního řádu:
Vyjímky
Záruka se nevztahuje na:
8. Dárkové příslušenství dodané společně s notebookem jako myš, přepravní taška, síťový adapter a podobně s výjimkou příslušenství nefunkčního při dodání*
Zásady nefunkčnosti při dodání (DOA*)
1. Za nefunkční při dodání se považuje takový produkt, který je nefunkční před jeho prvním použitím
3. Asus následně nefunkční produkt vymění nebo opraví
celkem ne
vždy jsem o nich měl dobré mínění, ovšem potom co si kamarádka koupila asus (před rokem) jsem ho změnil a potom co si strýc koupil asus (před vánoci) jsem ho zavrhnul - lacině vypadající, vrzající už po vybalení z krabice..hlavně že to má webcam, X ghz cpu, X gb ram, X gb hdd
tohle všechno by se dalo oželet, kdyby byla kvalita plastu a celkový "look" notebooku na vyšší úrovni. což bohužel není
asus = aušuš (alespoň pro mě)
vždy jsem o nich měl dobré mínění, ovšem potom co si kamarádka koupila asus (před rokem) jsem ho změnil a potom co si strýc koupil asus (před vánoci) jsem ho zavrhnul - lacině vypadající, vrzající už po vybalení z krabice..hlavně že to má webcam, X ghz cpu, X gb ram, X gb hdd
tohle všechno by se dalo oželet, kdyby byla kvalita plastu a celkový "look" notebooku na vyšší úrovni. což bohužel není
asus = aušuš (alespoň pro mě)
Mno na ASUS jsem od nikoho neslyšel, že by si stěžoval na to, že plasty vržou. Rád bych znal modelové řady těch zakoupených booků.
Jinak názor má každej svůj, ale design odsuzovat nemůžeš - někdo si na jednoduchosti a přehlednosti zakládá (vem si třeba Lenovo - jednoduchý, "obyčejný", ale má to úspěch). Ale to tady řešit nebudu - to ti neberu, že se ti nelíbí. Jinak myslim, že ASUS = výborný poměr cena/výkon/kvalita.
Hádat se nebudu.
Jinak názor má každej svůj, ale design odsuzovat nemůžeš - někdo si na jednoduchosti a přehlednosti zakládá (vem si třeba Lenovo - jednoduchý, "obyčejný", ale má to úspěch). Ale to tady řešit nebudu - to ti neberu, že se ti nelíbí. Jinak myslim, že ASUS = výborný poměr cena/výkon/kvalita.
Hádat se nebudu.