pridani pameti
pridani pameti
jak je to se zarukou (konkretne u ASUSu) kdyz si koupim pamet a sam si ji do notebooku pridam.?
pokud nemas konektory na pameti zapecetene tak by to nemel byt problem ... ten nastane az pokud si notebook odpalis ... ale uprime na tom neni nic tezkeho a prumerne zkrucny clovek by to mel zvladnout sam ... pokud si nejsi jist nech si to namontovat v obchode kde si koupil notebook nebo kde koupis tu pamet ...
Re: pridani pameti
Ahoj, pred tremi dny jsem si kopil notebook ASUS A8jc-H013 a k temu hned jednu 512ku a taky jsem se toho bal, ale slo to uplne jednoduse - odsroubujes doleni kryt, pamet zasunes sikmo a pak stlacis dolu, aby zpadla do kovovych pacicek. Pokud jako ja nemas nikde plomby tak o zaruku neprijdes.
ASUS A8JC-H013
ja bych k tomu pridal, ze kdyz kupujete primo u asusu (resp www.asus.as ), pamet vam tam samozrejme daji sami automaticky .. zaroven maji garanci nejnizsi ceny (vyzkouseno, komunikace a snaha vyhovet zakaznikovi mne potesila .)
jinak Asus zapecetene pameti asi nedela, alespon prodejce mi rekl, ze i kdybych jejich notebook kupoval kdekoliv jinde, pameti mohu sam pridat a o zaruku neprijdu
jinak Asus zapecetene pameti asi nedela, alespon prodejce mi rekl, ze i kdybych jejich notebook kupoval kdekoliv jinde, pameti mohu sam pridat a o zaruku neprijdu
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
RE:Trochu delší poznámka.. :lol:
Pozor na to. Kámoš má sice ACER (nevim typ, ale je podobnej jako A6U, co mam já) a koupil si 2 Ramky 1024MB. Dal je tam a už to nikdy nešlo zapnout, ani s originálama. Šel to reklamovat, ale zjistil, že má smůlu. Něco tam prej urval. Já sem u toho byl, když to měnil a nepoužil násilí. Takže nevím jak k tomu u ACERů dospěli. Nicméně mu to opravili za 4000kč a za další 2 mu tam přidali ty paměti. Síla, co?
Takže pozor na to... Podle mého u ASUSu to je něco jinýho. Kouknul sem se u svého na HDD, na paměti i na CPU. Bez problémů... U CPU sem si i venťas voprášil. Mno, odemě je to vše...
Takže pozor na to... Podle mého u ASUSu to je něco jinýho. Kouknul sem se u svého na HDD, na paměti i na CPU. Bez problémů... U CPU sem si i venťas voprášil. Mno, odemě je to vše...
ASUS A6U, 512MB DDR 333MHz, MOBILE AMD SEMPRON3300+...Prostě levná verze...