pridani pameti
pridani pameti
jak je to se zarukou (konkretne u ASUSu) kdyz si koupim pamet a sam si ji do notebooku pridam.?
-
leon
pokud nemas konektory na pameti zapecetene tak by to nemel byt problem ... ten nastane az pokud si notebook odpalis
... ale uprime na tom neni nic tezkeho a prumerne zkrucny clovek by to mel zvladnout sam ... pokud si nejsi jist nech si to namontovat v obchode kde si koupil notebook nebo kde koupis tu pamet ...
Re: pridani pameti
Ahoj, pred tremi dny jsem si kopil notebook ASUS A8jc-H013 a k temu hned jednu 512ku a taky jsem se toho bal, ale slo to uplne jednoduse - odsroubujes doleni kryt, pamet zasunes sikmo a pak stlacis dolu, aby zpadla do kovovych pacicek. Pokud jako ja nemas nikde plomby tak o zaruku neprijdes.
ASUS A8JC-H013
ja bych k tomu pridal, ze kdyz kupujete primo u asusu (resp www.asus.as ), pamet vam tam samozrejme daji sami automaticky .. zaroven maji garanci nejnizsi ceny (vyzkouseno, komunikace a snaha vyhovet zakaznikovi mne potesila .)
jinak Asus zapecetene pameti asi nedela, alespon prodejce mi rekl, ze i kdybych jejich notebook kupoval kdekoliv jinde, pameti mohu sam pridat a o zaruku neprijdu
jinak Asus zapecetene pameti asi nedela, alespon prodejce mi rekl, ze i kdybych jejich notebook kupoval kdekoliv jinde, pameti mohu sam pridat a o zaruku neprijdu
-
Ronn Wlezley
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
RE:Trochu delší poznámka.. :lol:
ASUS A6U, 512MB DDR 333MHz, MOBILE AMD SEMPRON3300+...Prostě levná verze...