Zdravím,
o vánocích jsem si koupil notebook od sony a jsem velmi nespokojený co se týká jeho obrazovky,vždy jsem pracoval na 21" LCD s matnou obrazovkou a nenapadlo mě,že obrazovka u notebookůmůže být tak špatná...teď k mému dotazu,myslíte si,že je lepší koupit na doma nějaký nový monitor nebo nějaký notebook s vyšším rozlišením a matným displejem?..můj má teď 1366x768 a přijde mi to strašný..osobně preferuju spíše nový monitor,protože by mě to vyšlo levněji,jenže zase si říkám,chtěl jsem notebook,aby mi nezabíral PC místo a když už bude monitor tak může být i dole daleko výkonější PC na to by se místo našlo....no kdybych se rozhodl pro ten monitor,jaký by jste mi doporučili? Jde mi hlavně o velikost,rozlišení(1920x1080),a aby byl matný..díky všem
Nový monitor nebo notebook?
-
- píše často
ZR24w » http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X23B1QUXGI
Dost pochybuji, že seženeš notebook s obdobným displejem...
Dost pochybuji, že seženeš notebook s obdobným displejem...
Naposledy upravil(a) oneill_sx1 dne 30 črc 2010 14:14, celkem upraveno 1 x.
Latitude E4310
Já bych zase doporučil HP LP2475w http://www.alza.cz/profesionalni-lcd-di ... 100580.htm mám ho a je docela hodně dobrej
EDIT:Nebo jsem četl,že apple led cinema displej je nejlepší,ale nevím co je na to pravdy,každopádně je lesklej
EDIT:Nebo jsem četl,že apple led cinema displej je nejlepší,ale nevím co je na to pravdy,každopádně je lesklej
Ještě když už se tu zabíváme tím monitorem měl bych jednu otázečku...
Když mám teď připojenej monitor k noteboku,mám nastavený režim rozšířit,tento režim zobrazuje rozšířenou plochu na monitoru,já se ale ptám,dá se to otočit?Že rozšířená plocha bude na notebooku a ta hlavní obrazovka bude na monitoru?Díky všem
Když mám teď připojenej monitor k noteboku,mám nastavený režim rozšířit,tento režim zobrazuje rozšířenou plochu na monitoru,já se ale ptám,dá se to otočit?Že rozšířená plocha bude na notebooku a ta hlavní obrazovka bude na monitoru?Díky všem
-
- guru
Ještě když už mám dneska ptací den,mám ještě jednu otázku-jak je to při rozdělení monitoru s hrama? Když hraju třeba Fifu 10 a mám připojenej ten monitor,jde to udělat tak,abych třeba na obrazovce monitoru měl tuhle hru a na laptopu internet?Zkoušel jsem to-zapnul jsem internet,hodil jsem to na rozšířenou obrazovku laptopu a na monitoru zapl hru,problém je,že když se prohlíží internet,fifa skočí do windows,protože jsem přešel do jinýho okna...neexistuje nějaká vychytávka co nechá všechny okna jak kdyby otevřený? Jestli mě chápete...