Zdravím,
o vánocích jsem si koupil notebook od sony a jsem velmi nespokojený co se týká jeho obrazovky,vždy jsem pracoval na 21" LCD s matnou obrazovkou a nenapadlo mě,že obrazovka u notebookůmůže být tak špatná...teď k mému dotazu,myslíte si,že je lepší koupit na doma nějaký nový monitor nebo nějaký notebook s vyšším rozlišením a matným displejem?..můj má teď 1366x768 a přijde mi to strašný..osobně preferuju spíše nový monitor,protože by mě to vyšlo levněji,jenže zase si říkám,chtěl jsem notebook,aby mi nezabíral PC místo a když už bude monitor tak může být i dole daleko výkonější PC na to by se místo našlo....no kdybych se rozhodl pro ten monitor,jaký by jste mi doporučili? Jde mi hlavně o velikost,rozlišení(1920x1080),a aby byl matný..díky všem
Nový monitor nebo notebook?
-
ntr13
- občas něco napíše
-
ntr13
- občas něco napíše
-
oneill_sx1
- píše často
ZR24w » https://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X23B1QUXGI
Dost pochybuji, že seženeš notebook s obdobným displejem...
Dost pochybuji, že seženeš notebook s obdobným displejem...
Naposledy upravil(a) oneill_sx1 dne 30 črc 2010 14:14, celkem upraveno 1 x.
Latitude E4310
-
ntr13
- občas něco napíše
-
batman83
Já bych zase doporučil HP LP2475w https://www.alza.cz/profesionalni-lcd-di ... 100580.htm mám ho a je docela hodně dobrej
EDIT:Nebo jsem četl,že apple led cinema displej je nejlepší,ale nevím co je na to pravdy,každopádně je lesklej
EDIT:Nebo jsem četl,že apple led cinema displej je nejlepší,ale nevím co je na to pravdy,každopádně je lesklej
-
batman83
Ještě když už se tu zabíváme tím monitorem měl bych jednu otázečku...
Když mám teď připojenej monitor k noteboku,mám nastavený režim rozšířit,tento režim zobrazuje rozšířenou plochu na monitoru,já se ale ptám,dá se to otočit?Že rozšířená plocha bude na notebooku a ta hlavní obrazovka bude na monitoru?Díky všem
Když mám teď připojenej monitor k noteboku,mám nastavený režim rozšířit,tento režim zobrazuje rozšířenou plochu na monitoru,já se ale ptám,dá se to otočit?Že rozšířená plocha bude na notebooku a ta hlavní obrazovka bude na monitoru?Díky všem
-
kiposukjange
- guru
-
batman83
Ještě když už mám dneska ptací den,mám ještě jednu otázku-jak je to při rozdělení monitoru s hrama? Když hraju třeba Fifu 10 a mám připojenej ten monitor,jde to udělat tak,abych třeba na obrazovce monitoru měl tuhle hru a na laptopu internet?Zkoušel jsem to-zapnul jsem internet,hodil jsem to na rozšířenou obrazovku laptopu a na monitoru zapl hru,problém je,že když se prohlíží internet,fifa skočí do windows,protože jsem přešel do jinýho okna...neexistuje nějaká vychytávka co nechá všechny okna jak kdyby otevřený? Jestli mě chápete...